2777
2789
عنوان

جهیزیه🤔

163 بازدید | 11 پست

ب نظرتون برا جهیزیه ،لوازم برقی از مارکهای گرون و خارجی باید باشه؟

ب نظرتون مارک پارس خزر بد نیست؟چون قیمتاش مناسبه بعدا نمیگن ارزون اورده؟😶

اخه دوروبریام همش ازجنس های گرون خارجی میگیرن

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید کاربردی باشه نه لزوما گرون

من پلوپز پارس خزر خریدم ولی ظرفشوی بوش

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

ب مردم ربطی نداره چی بگیری چی نگیری مهم زندگی خودته

من خودم چیزای مهم و ضرروری رو فقط گرفتم

سبزی خورد کن و سرخ کن و قهوه ساز و گوشت کوب برقی و این جور چیزارو نگرفتم

ولی لباسشویی و ظرفشویی  ال جی گرفتم مایکروفر رو کنوود گرفتم خیلیم راضیم

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
ب مردم ربطی نداره چی بگیری چی نگیری مهم زندگی خودته من خودم چیزای مهم و ضرروری رو فقط گرفتم سبزی خ ...

چرخ گوشت چی عزیزم؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

میگل بگیر

نشنیدم،ایرانیه؟چیشو دارین؟

چرخ گوشت چی عزیزم؟

اونو مامانم پاگشا خرید واسم مارکش بوش

اتو بخار هم مادرشوهرم پاگشا داد ک اونم ژانومه س

همزن برقی هم مامانم یلدایی اورد واسم

کلا هدیه گرفتم فک‌کنم همه رو😂😂😂😂

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
اونو مامانم پاگشا خرید واسم مارکش بوش اتو بخار هم مادرشوهرم پاگشا داد ک اونم ژانومه س همزن برقی هم ...

چ خوب🤣

2790
2778
2791
2779
2792