ب نظرتون برا جهیزیه ،لوازم برقی از مارکهای گرون و خارجی باید باشه؟
ب نظرتون مارک پارس خزر بد نیست؟چون قیمتاش مناسبه بعدا نمیگن ارزون اورده؟😶
اخه دوروبریام همش ازجنس های گرون خارجی میگیرن
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
ب مردم ربطی نداره چی بگیری چی نگیری مهم زندگی خودته من خودم چیزای مهم و ضرروری رو فقط گرفتم سبزی خ ...
چرخ گوشت چی عزیزم؟
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
اونو مامانم پاگشا خرید واسم مارکش بوش اتو بخار هم مادرشوهرم پاگشا داد ک اونم ژانومه س همزن برقی هم ...
چ خوب🤣