ب نظرتون برا جهیزیه ،لوازم برقی از مارکهای گرون و خارجی باید باشه؟
ب نظرتون مارک پارس خزر بد نیست؟چون قیمتاش مناسبه بعدا نمیگن ارزون اورده؟😶
اخه دوروبریام همش ازجنس های گرون خارجی میگیرن
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
ب مردم ربطی نداره چی بگیری چی نگیری مهم زندگی خودته من خودم چیزای مهم و ضرروری رو فقط گرفتم سبزی خ ...
چرخ گوشت چی عزیزم؟
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
اونو مامانم پاگشا خرید واسم مارکش بوش اتو بخار هم مادرشوهرم پاگشا داد ک اونم ژانومه س همزن برقی هم ...
چ خوب🤣