2777
2789
عنوان

غر زدن شوهر

467 بازدید | 38 پست

بچه ها شما صبح ها بیدار میشید وسایل شوهرتونو اماده کنید؟

من شبا قبل خواب صبحونه و ناهار و خلاصه وسایلایی ک میخواد ببره سرکارو اماده میکنم.

صبح ک بیدار بشه فقط میخواد ک چای دم کنه تو فلاکس یا نهایتا نون برداره و بذاره تو ساک غذاش

واسه همینا انتظار داره ک هر روز من بیدار بشمو براش انجام بدم

منم خداییش زورم میاد فقط واس ی دم کردن چای بیدارشم.حالا اگ صبحونه میخورد یچیزی!میگم اینکه کاری نیس انجام بده تیکه میندازه توفقط بگیر بخواب ک خواب کم داری یا چپ چپ نگام میکنه!!

اوایل بیدار میشدم ولی چن روزیه اگ بیدارهم باشم خودمو ب خواب میزنم😜

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی زور نیس واسه یا چای دم کردن

یا من فک میکنم زوره

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
من بیدار میشم و چایی و همه چیزشو اماده میکنم و بعد بیدارش میکنم و بدرقه اش میکنم زندگی با اینجور چیز ...

منم اوایل انجام میدادم.هر روز.مثه شما بدرقش میکردم.ولی الان زورم میاد

وای منممم دقیقیا مثل توام ناهار و صبونشو از شب قبل اماده میکنم بااین تفاوت ک هیچ وقت بیدارنشدم از خواب یعنی صبحا صداش میزنمو میخابم ولی شوهرررر بیچارمم تالا یه با بهم نگفته چرا بیدار نمیشی؟ تازه سعی میکن بی صدا بره من خوابم بهم نریزه... البته چایی شو تو شرکتشون میخورا

ز

اگ روزه میگیری ک ظلمه پاشی اگرم ن هیچی پاشو چایی دم کن بشین برا خودتم بریز باهم بخورین

اخه هیچی نمیخوره سر صبح

فقط میخواد واسش اماده کنم.ک مثلا ده دیقه بیشتر بخوابه...

وای منممم دقیقیا مثل توام ناهار و صبونشو از شب قبل اماده میکنم بااین تفاوت ک هیچ وقت بیدارنشدم از خو ...

از من انتظار داره هر روز اماده کنم و تیکه بارونم میکنه