2777
2789
عنوان

غر زدن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 38 پست
روزه ای؟اینکاراشو میکنه؟

روزه باشم ک ن اینکارو نمیکنه.ولی اگ نباشم اره

قبل ماه رمضوتم انتظارشو داشت

ی شب قبل خواب گفتم لطفا صبح بیدارم نکن بذار بخوابم.بیدارم کرد و من باز خوابیدم.گفت برینم تواین زندگی و از این حرفا.خیلی زورم اومد

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂 من اوایل پامیشدم دیدم لیاقت نداره دیگ پانشدم‌... بهش میگم تو یخچال پنیر هست بردار....

اوا منم دقیقا دیگه الان نزدیک 7 ساله خودش جای چیزارو تو یخچال یاد گرفته🤣🤣

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏
ساعت چند میره

هفت ب بعد میره

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
من بیدارم ولی بلند نمیشم تز جام.اونم وسیله خاصی نداره صبحونم که نمیخوره پامیشه خودش میره.اگه بیداری ...

خودمو میزنم ب خواب اون نمیفهمه.

از سرکار میاد میگه یا بیشتر اوقات میگه

حالا آماده کردن وسایل به کنار ولی کلا تنها غذا خوردن حس بدی داره و اصلا نمیچسبه. اگه باهاش بلندشی و بدرقه ش کنی تو چشمش خیلی عزیز میشی ولی اگه نه اونوقت همش به این فک میکنه که خواب رو به من ترجیح میده

این مسائل شاید ریز به نظر برسن ولی بنیان خانواده رو انقد محکم میکنه که نگو

روزه باشم ک ن اینکارو نمیکنه.ولی اگ نباشم اره قبل ماه رمضوتم انتظارشو داشت ی شب قبل خواب گفتم لطفا ...

منم زورم میاد ولی ب خودم میام میگم بزا پاشم دلش خوش باشه که باهاش صبحونه میخورم😅جدیدا ک روزه مبگیرم اصلا بیدارم نمیکنه قبل ماه روزه گوشیمو کوک میکردم زودتر از خودش بیدار میشدم چای صبحونه اماده میکردم با ناز کردتو ماساژ دادن اروم بیدار میشد خیلی لذت بخش بود براش😍😍😍😍😚

..

بی خیال اسی من پنج ساله ازدواج کردم یاد ندارم. یه بار صبح پاشم واسه صبحانش غذاشم شب اماده میکنم میزارم یخچال خودش صبح میبره 

کلا همه همکاراشون اینجورین باهم صبحانه سرکار میخورن 

یکی نون می‌بره یکی وسیله های صبحانه

طفلی شوهرمن صبحا یجوری میره ک من بیدارنشم خودش فلاکسشو برمیداره میگه توراه میدم پرش میکنن

ی بار لطف کردم براش شب لقمه گرفتم صبحش رفت برام نون گرفت لقمه هاشویادش رف ببره😐😐😐

کاش نی نی سایت قابلیت بلاک داشت🤦🏻‍♀️
دیگه خدایی اون موقع صبح زود نیست ها

من ی چن وقتیه خوابم بهم خورده.قبلا اینطوری نبودم.ساعت یازده میخوابیدیم.الان شوهرم میخوابه من چشام بستس ولی خوابم نمیبره...خیلی دیر خوابم میبره.روزام دیگ نهایت نه  بیدارم.کل خوابم شده چهار پنج ساعت.روزام نمیخوابم ک شب خوابم ببره

بی خیال اسی من پنج ساله ازدواج کردم یاد ندارم. یه بار صبح پاشم واسه صبحانش غذاشم شب اماده میکنم میزا ...

البته بگما با بوس بغل اینا ازهم خدافظی میکنیم ولی دیگه بی خیال صبحانه