2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی از چت فراتره  امیدوارم که هیچوقت تکرار نکنه ولی مرضم از درون ذهنم دست خودم نیست

آره 

بیخیال ارزششو ندارخ

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
واقعا رفتی خو طرف مقابل چه واکنشی نشون داد؟التماست کرد!؟

خیلی اره من ازون شب که فهمیدم  یک ماه هیچ تماس پیام یا هرچی ازشو جواب ندادم از همون ثانیه ب بعد ، تا بتونم فک کنم که چجوری برم از رابطه ،چون داستان برام روشن بود و خیانت در حد چت بود اما خب خط قرمز جدی من بود و زنگ خروج من از رابطه رو زد چون که ادم تموم محبت گذشت عشق ایثار و وقتی ارزش داره به کسی بده که تورو بخاد فقط وجایی برات برای موندن باشه کنارش ، ازون موقع یک سالو نیم خیلی تلاش کرد ولی من چشامو رو تموم روزا بستم قلبمو انداختم از سینه بیرون و ب راهم تنهایی ادامه دادم

Go big meri
كاش براي منم دعا كني نامزدم  دلمو تيكه تيكه كرد من زار ميزدم مادرش گف رو نرو بچمي جفتك پروني ك ...

عزیزم بسپرش بخدا 

خدا خیلی حواسش هست به اینا زمین گرده هر بدی بشه به سر خودش میاد 

کاش هیچوقت نمی‌دیدم  در چه حد دیدی من همش دوس دارم در موردش حرف بزنم یکی بهم بگه قصدی نداشته و ...

بیخیال 

من با نوزده سال سن سه ساله درگیر خیانت شوهرمم 

عکس تو بغل همشونو دیدم 

من حق دارم نبخشم اما تو اگه یه چت ساده بوده ببخش

بیخیال  من با نوزده سال سن سه ساله درگیر خیانت شوهرمم  عکس تو بغل همشونو دیدم  من ...

😔بمیرم واسه دلت 

متاسفم ولی همش حس انتقام دارم به اون دختره و می‌خوام ابرو شو ببرم و هزارتا فکر انتقام دیگه

😔بمیرم واسه دلت  متاسفم ولی همش حس انتقام دارم به اون دختره و می‌خوام ابرو شو ببرم و هزارتا ف ...

خدا نکنه عزیزم 

منم خیلی تو دغدغه هستم حتی میخواستم پیام بدم و چندبار تاپیک زدم اما بعد دیدم ارزش نداره 

امشب شوهرم تصادف کرد پاش شکسته کل صورت و بدنش زخمی و دماغشم شکسته اما من ناراحت نیستم فقط پیش بقیه تظاهر به ناراحتی میکنم شاید اون خانوم الان بفهمه خودکشی کنه براش اما من بی تفاوت شدم به نظر این بهترین انتقامه