2777
2789
ولی فکر نمی کنی زندگیتو وخراب کردی شاید اون دوست داره وغلط کرد!

دوسم داره؟  اسی عشق میدونی چیه؟ من بهش عشق مقدس و پاک عشقی ک وضو باید بگیری و لمس کنی کلمشو ،،،،، تروخدا ب رابطه در حد خریدن خونه و پرتقال و هندونه نگاه نکنید ، بدبختی ینی موندن کنار کسی که برای بک لحظه خودشو تونسه بدون تو تصور کنه ، عشقی ک من بهش میدادم عین نماز بود و لیاقتش خیلی بالا تر بود ک خداروشکر مدت ها بعد جدایی بهم ثابت شدم هم تراز قلب من کی میتونه باشه و اون ادم چ ویژگی هایی داره

Go big meri
شوهرت می‌دونه که فهمیدی ؟

آره اما قسم میخوره و شدید انکار میکنه

اینم بگم دلیل موندنم تو زندگی اینکه اذیتم نمیکنه و دوسم داره بهترین چیزارو فراهم میکنه و یه رفتار فوق العاده عالی داره باهام از هر لحاظی

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گناه داره خو😳💔😐

گناه رو قلب من داشت😊 ، برای همه جونمم میدم تا وقتی بمن و شخصیت و قلبم توهین و تجاوز نشه و اگ شد چشمامو رو همه چیز میبندم حتی اگ تو ماه هشتم حاملگیم باشه

Go big meri
عزیزم بسپرش بخدا  خدا خیلی حواسش هست به اینا زمین گرده هر بدی بشه به سر خودش میاد

الان دارم گريه ميكنم شش ماهه 

كاش زنده بمونم ببينم 

اون همه عشق ي شبه بيبيدي ببودي بووووو شد 

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
الهیی عزیزم😞 ناراحت نباش  الان باهاش زندگی میکنی؟؟

نه حاضر بودم زندگيم مث خيلياتون باشه هرچي خيانت كتك زنبازي هرچي ولي باشه نره 

من دختريم كع شديدا لاي پر قو بزرگ شدم تك دخترم 

ولي ميساختم با همه چيش 

اما هم خونوادش دعا زدن هم ي شبه همه چي تموم شد 

من زار ميزدم 

سه ماه بعدش  اخه  عقدمون بود يهو همه چي 

الان من شش ماهه كابوسم از محيط مجازي اينجام 

فقططططط 

ديگه خستم ارزوم مردنه 

نه نيست 

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
اهاا یعنی عقد نبودین هنوز؟ چند وقت با هم بودین؟

٤ سال دوست ٢ سال نامزد