2777
2789
عنوان

نان پیتزا😋

163 بازدید | 12 پست

سلام خانما شما تا الان نان پیتزا تو خونتون درست کردین؟میگن خیلی اسونه😃😍من طرز تهیه بم گفتن وسایلش هم سادس ولی نمی دونم انجام بدم یا نه؟شماها چی داخلش میزارین🤔

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تو نت بزن خمیر جادویی عالیه واسه پتزا چیز خاصی هم نداره ارد وروغن و تخممرغ  و اب و خمیر مایه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

خانما یه سوال خمیر رو که واسه پیتزا درست کردین قبل از این که مواد رو بریزین میزارین جدا یکم بپزه یا ن کامل با هم میزارین بپزه و چند دیقه میزارینش ؟ من با سولاردام درست میکنم و نون اماده ۱۵ دیقه میزارمش 

خانما یه سوال خمیر رو که واسه پیتزا درست کردین قبل از این که مواد رو بریزین میزارین جدا یکم بپزه یا ...

نه من ۵ الی ۶ دقیق میزارم نیم پز بشه بعد از فر درمیارم مواد پیتزا رو میریزم روش

باران ببارد اما💐گاهی رسی به جایی🌻جز آرزو نشاید🌹سودای خشکسالی💖
خانما یه سوال خمیر رو که واسه پیتزا درست کردین قبل از این که مواد رو بریزین میزارین جدا یکم بپزه یا ...

منم با سولاردوم خمیر رو با کانوکشن رو پیش گرمایش ۱۷۰ میذارم و بعد باز با ۱۷۰ درجه ۵مین میذارم نیم پخت بشه