2777
2789
عنوان

مرور لحظه های خوش زنانگی

195 بازدید | 10 پست

بچه ها بیاین از اولین لحظه ای که تو بیمارستان بچمون رو بغل کردیم بگیم...وای که چه لحظه ی نابی بود..‌‌‌هر چند من زایمان اولم یهو خیلی شوک شدم با این حال لحظه ی بغل کردن پسرم تماس پوست به دوستمون خیلی بیاد ماندنیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کنه این حس های قشنگ برا ماهم اتفاق بیوفته 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

زایمان اولم بچم نارس بود روزای اول فقط میزاشتن از پشت شیشه ببینمش بعدشم ک گذاشتن از نزدیک ببینم اجازه نداشتم بغلش کنم ی پلاستیک روبدنش بود ک از روی اون میتونستم لمسش کنم

خیلی سخت بود😢

ولی بعد یک هفته ک بغلش کردم انگار تموم دنیا مال من شده بود وای خدا چقدر لذتبخش چقدر خوب بود

تثبیتی مانکن های ۱۴۰۰💪💪💪

وای من 24ساعت درد کشیدم درد که میگم غیر قابل تصور ها ناخونام همه کبود شد و اکسیژنم رفت سزارینم کردن بعدش سربچه تو لگنم گیر کرده بود وقتی سر کردن برا سز تیغ که کشید رو شکمم بچه اومد صدای بیرون ریختن بافشار خونو شنیدم بعدش که پسرمو درآوردن و به صورتم دکتر لپشو کشید وای باور نکردنی بود برام که هنوز زندم

دخترم رو وقتی دادن بغلم دیگه ولش نکردم... یعنی حتی شب موقع خواب نذاشتم روی تخت نوزاد بخوابه. تا صبح نگاهش کردم و شیر دادم. صبح هم دوتایی با هم آل یاسین گوش دادیم.

پسرم موقع تولد خیلی زیاد ترسیده بود. بدجوری داد میزد! تمیزش کردن و نشونم دادن، بعد چسبوندش به صورتم. دوتا چشم سیاه بود که یه بچه ریزه میزه بهش آویزون بود. 

وقتی صورتش چسبید به من آروم شد. بعد با اون چشماش نگاهم میکرد... 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟