2777
2789
عنوان

مادرها بیاین

101 بازدید | 17 پست

بدن پسرم داغه تب سنج گذاشتم ۳۸ بود بهش شربت پروفن بدم؟؟؟

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه آستامینوفن بده و پاشویه اش کن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
دوسال و ۹ ماه

ببین میتونی خیار رو رنده کنی یه قاشق سرکه بزن بده بخوره 

خیلی سریعتر از استامینیفون تب رو میاره پایین طوری که سردش بشه

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
چرا

گفت باعث میشه بچه خونریزی معده کنه،من پسرم۳سالشه تا الان اصلن بهش ندادم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
ببین میتونی خیار رو رنده کنی یه قاشق سرکه بزن بده بخوره  خیلی سریعتر از استامینیفون تب ر ...

چشم ممنونم

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...