2777
2789
عنوان

حسودیم گل کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 24 پست
منم ب دختر فامیلمون  ک ارچهارتاشون قیافه معمولی رو ب پایین دارن ولی همشون شوهراشون خوشگل و پول ...

اونا اخلاق دارن قیافه واسه دو روزه

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چیزه جالبیم نیست اون وسطا انقدر نارحتی بیش میاد هر چیزی متعادلش خوبه

اخه دیوار ب دیوار با دخترشم دوستم تا حالا ن چیزی شنیدم ن حرفی بهم زده.دقیقا همین دیگه من هر وقت مهمونی رفتم ی گندی شده ولی اینا وقتی هرروز ادامه داره یعنی مشکل ندارن.خیلی باسیاستن واقعا خوشم میاد ازشون

اخه دیوار ب دیوار با دخترشم دوستم تا حالا ن چیزی شنیدم ن حرفی بهم زده.دقیقا همین دیگه من هر وقت مهمو ...

شاید از سر سیاستشون نمیگن بهت ولی در کل انشالله همیشه شاد باشن 

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
منم ب دختر فامیلمون  ک ارچهارتاشون قیافه معمولی رو ب پایین دارن ولی همشون شوهراشون خوشگل و پول ...

اره اینام خوشگل نیستن مادرشونم جالب نیس ولی هم پدرشون خیلی خوش اخلاقه هم داماداشون فوق العاده چش پاک مهربون اقاااا اصلا ی چیزی ان

شاید از سر سیاستشون نمیگن بهت ولی در کل انشالله همیشه شاد باشن 

ن خودم دارم میبینم دیگه.کدوم دامادی میره صبح زوده نون داغ بخره واس مادرزنش یارو پسر خودش نمیره