2789
عنوان

حسودیم گل کرده

162 بازدید | 24 پست

الان چن وقته خیلی حسود شدم اونم فقط ب دختر همسایمون اصلا از این اخلاقا نداشتم نمیدونم چرا اینجوری شدم

۳تا دخترن ازدواج کردن هر سه تاشون هرروز صبح میان خونه باباشون تا ۱۲ شب از بعدازظهر شوهراشونم میان هرروز بلا استثنا بعد دائم صدای خنده و شوخی و شلوغیشون میاد 

اصلا حسودیم شده خونه ما خیلی سوت و کوره

اخی. منم دلم خواست😍❤️

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرروز یعنی هرروزااااا جالبه شوهراشونم از بعدازظهر میان بعد سرکار تا اخر شب باهمن خیلی خوبه خوش بحال ...

ایشالله قسمت توهم بشه🤲🤲🤲🤲🤲

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

منم ب دختر فامیلمون 

ک ارچهارتاشون قیافه معمولی رو ب پایین دارن ولی همشون شوهراشون خوشگل و پولدار عه و خیلی ام ادمای خوبین  حسودی کردم

اخه دخترا همشون فکشون جلوعه واقعا قیافشون دز معمولی پایین تره

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
توبه خواهرا و باجناقا باهم اوکی ان ...حتما مادرزن و پدرزن خوبی هم دارن

اره کلا باهم خیلی خوبن.همش دنبال کار همدیگه ان.داماداشون یکیش میره خرید میکنه یکیش مادرزنو میبره دکتر خیلی باحال ان کلا😄

چیزه جالبیم نیست اون وسطا انقدر نارحتی بیش میاد هر چیزی متعادلش خوبه

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.