2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چنان فراموش میکنم که گویی در عالم هستی وجود نداشته😁

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
هرچی دارم و ندارم ازش حذف میکنم و میرم سراغ خونوادم و خوشگذرونی و اصلا آهنگ غمگین گوش نمیدم و سعی می ...

وای منم دقیقا این کاررو کردمم هرچی ازش داشتمم امروز پرت کردم سطل زبالع کوچمون  بنظرتون خوب کردم

وای منم دقیقا این کاررو کردمم هرچی ازش داشتمم امروز پرت کردم سطل زبالع کوچمون  بنظرتون خوب کردم

آره بابا حتما حقش بوده ک این کارو کنی اصلاهم ب این فک نکن ک دلت براش تنگ میشه

اگه شش سال باشه چی

خیلی سخته ولی خب حقیقت زندگیت همینه هستن کسایی که ده سال زن و شوهرن حالا این که دوستیه اگرم ازدواج کردین لابد ایقد بدی دیدین که حدا شدین و اینکه بدون تو تنهایی نیسی این اتفافات واسه خیلی میفته 

[QUOTE=187683415]آره بابا حتما حقش بوده ک این کارو کنی اصلاهم ب این فک نکن ک دلت براش تنگ میشه[/QUبخدا میخوام دیگ همین کاررو بکنم بخدا هیچکسس لیاقت روو ندازه دیشب یکی میگفت عشقش برای رسیدن بهش چکار نکرده رفته خانواده و همچیز اما من باخواهش التماس فقط.یک بار اومد خاستگاریی دیگ باهاشش تمامم کردم یعنیی کار درستی کردم هرچیم ازش داشتم ریختم دور

وای منم دقیقا این کاررو کردمم هرچی ازش داشتمم امروز پرت کردم سطل زبالع کوچمون  بنظرتون خوب کردم

منم در حال فراموش کردنم

بچه ها دوستتون دارم .ممنونم از کمکهاتون . امیدوارم همیشه موفق باشید. . خدانگهدار 💚

میشه بپرسم دلیل اینکه میخوای فراموشش کنی چیه

بعد شش سال یک بار با خواهش التماس من امد خاستگاری بعد بهش گفتم خوب پدرت زنگ بزن بخانوادم خانودات ی کاری کننن  میگ اونا نمیکنن دیگگ  و نمیتونم من باهاشون جنگ دعوا بکنمم  خانوادشم هی بلدن ی حرف بزنن ک اون.تورو میخاد  صبرکن برات چون موقعیتی ندار طرف منم دیگ خست شدمابجیی  شش سال کم نیسس تمام کردمم