2777
2789
[QUOTE=187683415]آره بابا حتما حقش بوده ک این کارو کنی اصلاهم ب این فک نکن ک دلت براش تنگ میشه[/QUبخ ...

اگه اون واقعا دلش باهات بود تا وقتی خونوادت راضی بشن ول کن نبود،بیخیال 

من خودم عشقم دو هفتس اومده خواستگاری و البته ناگفته نمونه ک پارسال هم اومدوماجوابی ندادیم ولی الانم اومد وقراره بزودی بله روبگیم  

بعد شش سال یک بار با خواهش التماس من امد خاستگاری بعد بهش گفتم خوب پدرت زنگ بزن بخانوادم خانود ...

سخته خیلی ولی میتونست پیگیربشه تآخرش جواب مثبتو بگیره ن اینکه گوش حرف خونوادش بده

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

[QUOTE=1876839 من سنتی بودم یعنی دورادور دوستش داشتم و اونم می دونست ولی خودشو زد به اون راه دوسال منتظرش بودم دوسال شب وروز رفتم پابوس امام رضا فروردین امسال بعد دوسال فهمیدم عاشق یه نفر دیگه س و باواسطه بمن گفت برو دنبال زندگيت

بچه ها دوستتون دارم .ممنونم از کمکهاتون . امیدوارم همیشه موفق باشید. . خدانگهدار 💚

اگه اون واقعا دلش باهات بود تا وقتی خونوادت راضی بشن ول کن نبود،بیخیال  من خودم عشقم دو هفتس ا ...

نه دل بگی هست ابجیی ولی میدونی چی فقط دوست دار بنظر خودمم ک مثل این ادمهای اینستاا باشه فقط دوست توفضای مجازی بیشتر بهش خوش میگذره تازندگی اسن شور شوق هم نداشت ب حرف میگ ولی هیجوقت عملی ازش ندیدم تازه تاوقتیم ک.میفهمیدن خودش رو.قایم میکرد هیچوصت جرات نداشت خودش نشون بد هی میگفت ب.وقتش  منم دیگ تحملم نموند الانم دیگ باش تمام کردمم نزدیک ی هفته بعدش ن اون اس مید چیزی ن من هیچ چیز دیگ هرچیم بود پاک مردمم شبک اجتماعی  خلاصه.حیییی دیگ اگ بخاد صد بار دیگ میاد خاستگاری نخادم میل خودش ان شالله شما بهم برسیذ

وایی چ.سخت 

خیلی سخت همیشه دارم فکر میکنم اون دختر ه چه راحت بدون هیچ انتظار کشیدنی بدون سختی راحت اومد همه چيو صاحب شد پس حق من چی ميشه

بچه ها دوستتون دارم .ممنونم از کمکهاتون . امیدوارم همیشه موفق باشید. . خدانگهدار 💚

خیلی سخت همیشه دارم فکر میکنم اون دختر ه چه راحت بدون هیچ انتظار کشیدنی بدون سختی راحت اومد همه چيو ...

کره ابجی عزیزممم گور همشوووون  بخدا قسم هیچ پسری ارزش ندارهه ک تو دوسش داشت باشی صادقانه باهاشش باشی  ارزش تو.بیشتر اینهاسست ب خودت بگوو اگ  خوب بود.خدا قسمتم میکرد نکرده حتما دوستم داشت من الان خودم هزار بار خدارو شکر میکنمم ارزش خودم روبیشتر اینهامیدونم  دیگ اون طرف بیلیاقتمم نمیدونمم هزار بار خداروشکر کن ک خدا بهتر اون قسمتت میکنه من خودمم کشیدممم 

کره ابجی عزیزممم گور همشوووون  بخدا قسم هیچ پسری ارزش ندارهه ک تو دوسش داشت باشی صادقانه باهاشش ...

عزیزم شما هم ناراحت نباش فقط دیگه اون پسرو نمیخوام هرگز ازش متنفر شدم و خداروشکر میکنم که رفت خدایا شکرت شما هم خواهر عزیزم ناراحت نباش خدا برات بهترينارو ميخواد

عزیزم شما هم ناراحت نباش فقط دیگه اون پسرو نمیخوام هرگز ازش متنفر شدم و خداروشکر میکنم که رفت خدایا ...

ان شاالله شما همم همینطور ابجی جانن ان شالله بهترین ها بیاد سراغت ک اون بشنوه و.حسرت زندگیتو بخوره