2777
2789

خودت نمیتونی نی نی یار باید پاک کنه برات

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=187679725]خودت نمیتونی نی نی یار باید پاک کنه برات[/QUOTE خب چجوریه دوست من؟؟؟

باید نی نی یارو تگ کنی بهش بگی میخوای تاپیک هات و پاک کنه برات

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        
باید لینک تاپیکت رو بذاری توی این تاپیک اگه محرمانه باشه روزی یه دونه حذف میشه صفحه‌ی اول رو که بخ ...

بعد اون لینک تاپیکم رو دوباره بازم تاپیک بزنم ک حذف شه یا همون قسمت بزارمش ک نینی یار توضیح داده  ؟ولی نوشته فقد تاپیکای خصوصی حذف میشه ینی اگه خصوصی نباشه کلن حذف نمیشن

بعد اون لینک تاپیکم رو دوباره بازم تاپیک بزنم ک حذف شه یا همون قسمت بزارمش ک نینی یار توضیح داده &nb ...

همون ساعت‌هایی که مشخص کرده که تاپیک بازه، لینک رو که توی همون تاپیک بذارید کافیه و خود نی نی یار حذف میکنه

بله باید محرمانه یا خانوادگی و شخصی و درددل باشه که حذف بشه

همون ساعت‌هایی که مشخص کرده که تاپیک بازه، لینک رو که توی همون تاپیک بذارید کافیه و خود نی نی یار حذ ...

خب اگه بخایم کلن کاربریمون وحتی تاپیکامون همع پاک بشه. حتی اگه محرمانه نباشه چکار کنیم البته ببخش عزیز وقتتو گرفتم

خب اگه بخایم کلن کاربریمون وحتی تاپیکامون همع پاک بشه. حتی اگه محرمانه نباشه چکار کنیم البته ببخش عز ...

خواهش میکنم

اگه بخواید لغو کاربری بشید، باید یه تاپیک بزنید و همینو بگید و نی نی یار ها رو تگ کنید تا کاربریتون رو لغو کنن

اگه تاپیک محرمانه نباشه دیگه حذف نمیشه  

این قانون رو چند ماه پیش گذاشتن و بخاطرش یه شورش هم توی سایت به راه افتاد  

حالا اونقدر محرمانه هم لازم نیستا، اگه یه درد دل ساده هم باشه اکثر مواقع حذف میکنن

خواهش میکنم اگه بخواید لغو کاربری بشید، باید یه تاپیک بزنید و همینو بگید و نی نی یار ها رو تگ کنید ...

ینی کاربریمون حذف میشه ولی تاپیکای غیر محرمانه میمونه مگه میشه وای خیلی سوال پرسیدم شرمنده