ارزو می کنم خانمای چشم انتظار،باردار بشن و فرزندی سالم نصیبشون بشه ،خانمای مستاجر صاحب خونه بشن، افرادی که بیماری دارن سلامتیشونو به دست بیارن،افسرده ها حال روح و روانشون عالی بشه،
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
واقعا من موندم اینجور پدر و مادر ها چه تصوراتی از ازدواج دارن که راضی میش یه دختر 12 یا 13 ساله رو شوهرش بدن
من خودم سه سال پیش مدرسه دخترم انجمن اولیا بودم دیدم که دختر کلاس ششمی رو شوهرش داده بودن مدیر مدرسه چه حرصی می خورد چند بار پدر و مادرش رو صدا کرد مدرسه باهاشون حرف زد آخرش هم گفتن بچه مون اختیارش رو داریم به کسی ربطی نداره
وای خدایااا اخه برای چییی من واقعا اعصابم داغون میشه این چیزا رو تو نی نی سایت میبینم یعنی چیی؟ اون دختر الان حتی از خودش چی میدونه واقعا یه دختر ۱۲ ۱۳ ساله میتونه فردی رو که قراره باهاش یه عمر زندگی کنه رو درست انتخاب کنه؟ چند سال دیگه چه بلایی سرش میاد؟ واقعا چندین نسل از اگاهی محروم میشن
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹