2777
2789
عنوان

بررررگاممممم.ازدواج دختر متولد۸۷

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 72 پست
بچه ها من خوزستانی ام تو خوزستان خیلییییی مورد اینجوری هست ولی همیشه ۱۵ سال اینا رو میدیدم دیگ این ...

خواهر زاده من 13 سالشه عاشق پاکن خریدن تو خونه پول ببینه میره پاکن می‌خره شاید الان 70 یا 80 تا پاکن داشته باشه 

فکر کن بچه تو این سن ازدواج کنه😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر زاده من 13 سالشه عاشق پاکن خریدن تو خونه پول ببینه میره پاکن می‌خره شاید الان 70 یا 80 تا پاکن ...

ای جان خدا واستون نگه داره چیکارش داری یه پاکن خوب بخر 😀

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  
وای خدایااا اخه برای چییی من واقعا اعصابم داغون میشه این چیزا رو تو نی نی سایت میبینم یعنی چیی؟ اون ...

اصلا تعجب کردم فک کنم دختره حتی پریود هم نمیشه هنوز خدااااایاااا

بعد اینجا عربا خیلی پسر دوستش و دوس دارن عروساشون تند تند براشون پسر بیارن میگن تا ازدواج کرد باید بار دار بشه خدایی خیلییییی سخته 

گل میروید به باغ  گل میروید

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

ترسیدن  قحطی بیاد مگه کیا میرن خواستگاری دختر بچه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اتفاقا همسایه ما هم پسره ۳۲سالشه نامزد کرده با دختره۱۳ساله😐😐

باباشه که  مردک بچه باز

هربار اینجا دهنمو بازکردم برا کودک همسری،یه عده حمله کردن که خیلیم خوبه وما به بلوغ فکری رسیدیم وراض ...

دری    وری میگن

بچه ها من خوزستانی ام تو خوزستان خیلییییی مورد اینجوری هست ولی همیشه ۱۵ سال اینا رو میدیدم دیگ این ...

کجایی  منم خوزستانم 

منم همسنتم  تو تنها نیستی  منم خواستگار ندارم

الهی شکر...................................................................................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت