2777
2789
عنوان

حکمت خدا چیه؟؟😢

94 بازدید | 6 پست

حکمت خدا چیه که به بعضیا که بچه نمیخوان ناخواسته بچه میده همش میگن باردار نباشیم یا ناراحتم باردارم این بچه رو نمیخوام میخوام سقط کنم جدای از شرایط اونا که بچه کوچیک دارن یا چیزای دیگه ولی اونایی که با تموم وجود میخوان تازندگیشونو بپاش بریزن نمیده سالها منتظرن اما هیچ به هیچ حکمتش چیه واقعا ؟ امتحانه یعنی؟

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر شخصی من اینه بهشت و جهنم همینجاست حتما کاری کردن که خدا اینکارو باهاشون میکنه.البته همیشه هم خودشونو میزنن به یه راه دیگه که ادم خوبین.البته این حرف شامل همه نمیشه یه عده هم هستن که این اتفاق براشون میفته اما ازلحاظ دیگه خوشبختن

عذاب دادن انسان...به نظرم خدا انسانهارو به دنیا میاره عذاب بده... تو بدترین شرایط قرار بده...روح و جسم ادم رو با درد  اشنا بکنه.... بعدش ببره بهشت.... 

شاید هر کس تو زندگی قبلش ..تو یه دنیای دیگه حتی ممکنه این دنیا نبوده باشه کاری کرده یا کم تجربگی کرده اورده تکمیل بشه...اونم با درد و رنج...همیشه در اوج خوشحالی اتفاق بدی میوفته....وقتی همه چیز تموم شد و دیگه حتی ناراحتش نیستی به دستش میاری..اینم ناراحت کنندست...که دیگه میخوام چیگار..به جای خوشحالی یاد ناراحتی ها و غصه هایی میوفتی که براش کشیدی....

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای