2777
2789
یسوال اونایی زایمان طبیعی هم نکنن بازم از حالت تنگی درمیان؟؟؟

ربطی به نوع زایمان نداره.. بخاطر بارداری اتفاق میفته

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی به نوع زایمان نداره.. بخاطر بارداری اتفاق میفته

بخاطر بارداری کمی تاثیر میذاره اما طبیعی میتونه باعث افتادگی رحم و مثانه هم بشه مثل خانمهایی که میگن موقع عطسه  یکی دو قطره به خودم جیش میکنم

معاینات بارداری که دکتر دست رو داخل رحم میبره هم خیلی خیلی کم تاثیر داره

تمام این تبلیغات دروغه

من خودم استفاده کردم نشنیدم که خواهر 

من نه فروشنده هستم ونه مارکتینگ 

من یک عدد مصرف کننده هستم فقط که راضی بوده

خواهرم از یه سایت از مشهد براش فرستادن  چند تا دونه به من داد گفت اگر خواستی برات بگیرم 

وراضی بودیم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
من خودم استفاده کردم نشنیدم که خواهر  من نه فروشنده هستم ونه مارکتینگ  من یک عدد مصرف کن ...

جراحی زیبایی بعد زایمان طبیعی در بیشتر افراد اوایل حس خوبی داره بعد با یه قرص و شیاف برمیگرده به قبل ازدواج؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

نمیدونم والله

بخاطر بارداری کمی تاثیر میذاره اما طبیعی میتونه باعث افتادگی رحم و مثانه هم بشه مثل خانمهایی که میگن ...

منم طبیعی زایمان کردم.. اما هیچکدوم از اینهایی که گفتید اتفاق نیفتاد.. 

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
جراحی زیبایی بعد زایمان طبیعی در بیشتر افراد اوایل حس خوبی داره بعد با یه قرص و شیاف برمیگرده به قبل ...

عزیزم موقت این تنگی برای ماهی دوسه بار خوبه دیگه خوشکلش نمیکنه سفید هم نمیکنه کلاس هم نداره رفتم لابیا کردم  و... دهانه رحم به طور موقت برای چند ساعت بواسطه موادی که داخلش هست تنگ میشه 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.