2777
2789
عنوان

شیردهی و کرونا

1084 بازدید | 36 پست

سلام مامانا میخواستم بدونم بچه هایی شیر خشک میگیرن احتمال کرونا گرفتنشون بیشتر از بچه هایی که شیر مادر میخورن؟ بچم یکماهشه هرکار میکنم سینه نمیگیره منم تا الان دوشیدم شیرمو با شیشه بهش دادم کمکی هم شیر خشک 

ولی دیگه شیرم خیلی کم شده داره خشک میشه 😭😭😭

ولی فکر اینکه خدای نکرده بچم سیستم ایمنی بدنش ضعیف بشه داره دیوونم میکنه... 

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید شیشه میدادی  بهش دیگه نمیگیره سینتو

همون اولم نمیگرفت فقط جیغ میزد سینه وارد دهنش میشد😭

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...

نگران نباش وقتی مراقبت کنید خودتون نگیرید بچه هم نمیگیره  من هم از ترس کرونا که گفتن بچه شیر مادر بخوره مریض نمیشه به بچم شیر دادم وگرنه شیر خشک میدادم الان نمیتونم از شیر بگیرمش خیلی وابسته شده 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

منم با اجازت سوال داشتم من وقتی بچم دنیا اومد یه هفته بعدش تست کرونام مثبت شد بعد منم به بچم شیر میدادم البته تمام مدت ماسک داشتم ،شیر من چی ؟خوب بوده براش؟؟؟

نفس زندگیم دخترم  😍😍😍❤❤❤❤🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘😘😘
منم با اجازت سوال داشتم من وقتی بچم دنیا اومد یه هفته بعدش تست کرونام مثبت شد بعد منم به بچم شیر مید ...

اره انتی بادی داشته 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
منم با اجازت سوال داشتم من وقتی بچم دنیا اومد یه هفته بعدش تست کرونام مثبت شد بعد منم به بچم شیر مید ...

الان یعنی هنوزم کرونا داری؟