2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم لایک

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
وی از حق گویان اسلام بود😂

وات😐

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

علی دایی در زمانی که سرمربی نفت تهران بود مصاحبه‌ای در مورد عباس بوعذار انجام داده است در این مصاحبه‌ قدیمی درباره تفاوت‌های اسم و فامیل عباس بوعذار با محمدی (به دلیل اشتباه داور در نام بردن) صحبت‌هایی کرده است.

صحبت‌های علی دایی در نشست خبری بعد از بازی با سپاهان: محمدی نامی کجا تیم من(نفت تهران) وجود دارد که داور اعلام میکنه که شجاع خلیل‌زاده، محمدی نام را زده است؛ خوبه که عباس بوعذار نه م دارد نه ح دارد نه دال

عباس بوعذار کجا محمدی نامی کجا هیچ تشابه اسمی این دوباهم ندارند، در حالی که در تیم من محمدی نامی وجود خارجی ندارد.

حالا بعد از گذشت چند سال این ویدئو سوژه کاربران فضای مجازی شده است و تعداد زیادی این ویدیو را با نگاه‌های طنز مورد بازنشر قرار دادند

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞