2821
2789
عنوان

پاک کردن لکه ی 💧💧

8671 بازدید | 52 پست

بچه ها روی کاور تخت من مایع 💧💧 ریخته ولی هربار که میندازم تو ماشین لباسشویی خشک که میشه میبینم سفیدک زده جاش و انگار (عین نجاست) همون مایع 💧💧 روش مونده باید چیکار کنم ؟ 😓 الان صرف اینکه میشورمش پاک شده ؟ یا باید اون سفیدکه کنده بشه 

پیشاپیش مرسی که اعتقادات همو مسخره نمیکنید🙏

اگه رنگش سفیده بنداز تو وایتکس

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من همیشه فکر میکردم💧قطره ی آبه زلاله :/ من میرم اما نامم رو جاودانه نگه دارید🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

🤣🤣🤣

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘

اگر نجاست برطرف بشه  به طوری که دیگه با ریختن آب دوباره روی لکه  نجاست به کناره های لکه سرایت نکنه طهارت داره 

اسلام خیلی راحته نباید سختش کنیم

در ضمن موندن رنگ و بوی نجاست بعد از طهارت به شرط بالا اشکالی نداره

💧اینکه آبه 

آبم ک لک نداره

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|