2777
2789
عنوان

iuiچیه خانوما؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 27 پست
اینم سرچ گوگل دیگه از این لواشک نخور مشکوکه😂

باشه 

خدا میدونه من چی خوردم 🤐☹☹

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Ivf منظورته؟  لقاح خارج رحمیه تخمک رو از از بدن مادر جدا میکنن بااسپرم لقاح میدن بعد وا ...

ایول اطلاعات 😉

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
فرق ای یو ای با ای یو اف چیه؟

آی وی اف لقاح داخل آزمایشگاه هست . اسپرم و تخمک رو میزارن زیر میکروسکوپ تا لقاح انجام بشه و بعدش مثلا ۵ روز صبر میکنن ببینن جنین رشد میکنه یا نه و بعدش انتقال میدن به رحم

آی یو آی رو بالاتر گفتم

آی وی اف برای کسانی هست که مثلا مشکل ژنتیکی یا عقب موندگی تو ژنشون هست و یا اونایی که حرکت اسپرمشون خیلی کمه یا صفره یا تعداد اسپرم خیلی کمه

ای یو آی برای کسانی هست که فقط یه مقدار حرکت اسپرم کم هست

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
آی وی اف لقاح داخل آزمایشگاه هست . اسپرم و تخمک رو میزارن زیر میکروسکوپ تا لقاح انجام بشه و بعدش مثل ...

ممنون از توضیحت عزیزم،من یه ساله تو اقدامم اول فک کردم مشکل از خودمه و پی درمون شوهرم نرفتم،تازه فهمیدم که اونم مشکل داره،حالا هم داروهاشو باید بگیرم ولی خیلی گرونن،دعا کنین برام ،دعا کنین همه چشم انتظارا دامنشون سبز بشه

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞
چ خوب،خدا حفظش کنه من تنبلی دارم خدا کنه برا منم همون بار اول جواب بده،خستم لطفا واسه ماهام دعا کن

ان شالله که واسه شما هم همون بار اول میگیره نگران تنبلی نباش چون با دارو قبلش تقویت میکنن فقط از وقتی قصد کردی انجام بدی به این فکر کن که مثبت میشه و کلا طی اون دوره آرامش داشته باش و از تشنج دوری کن

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
ان شالله که واسه شما هم همون بار اول میگیره نگران تنبلی نباش چون با دارو قبلش تقویت میکنن فقط از وقت ...

ممنون عزیزم راستش خیلی خسته شدم ۴سالی هست اقدام کردم دوتا سقط داشتم ،اما دوساله که دیگه باردارهم نشدم ،مشکلات پرولاکتین ،تیرویید،انعقادی و خود ایمنی دارم که تقریبا کنترل شدن

تو این مدتم داروهای کمک باروری هم مصرف کردم اما منجر ب بارداری نشد

واقعا کلافم و خسته

اما تا حالا دکترم پیشنهاد iui نداده و میگه صبر کنم و فعلا با همین داروها پیش برم اما خسته شدم برا همین میخوام خودم بخوام ازش بعد ماه مبارک اقدام کنم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
ممنون عزیزم راستش خیلی خسته شدم ۴سالی هست اقدام کردم دوتا سقط داشتم ،اما دوساله که دیگه باردارهم نشد ...

آره دقیقا منم ۴ سال بود اقدام بودم دوتا سقط داشتم من به غیر از پرولاکتین مشکلی نداشتم ولی طول میکشید باردار شم بعدم سقط میشد دیگه خودم به دکترم گفتم میخام آی یو آی کنم چون این نشدن هی بیشتر استرس میده به آدم 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
آره دقیقا منم ۴ سال بود اقدام بودم دوتا سقط داشتم من به غیر از پرولاکتین مشکلی نداشتم ولی طول میکشید ...

دقیقا همینطوره.. امید بخدا منم میرم ایندفعهiui

خدا حفظش کنه اون کوچولو رو برا شما و شما رو برای اون😍

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
دقیقا همینطوره.. امید بخدا منم میرم ایندفعهiui خدا حفظش کنه اون کوچولو رو برا شما و شما رو برای اون ...

ممنونم عزیزم ان شالله مال شما هم مثبت میشه