2777
2789
عنوان

iuiچیه خانوما؟؟؟؟

309 بازدید | 27 پست

من خودم مشکل پرولاکتین دارم،هفته پیش هم همسرم ازمایش داد و تعداد و تحرک اسپرمش کمه،دکتر دارو نوشته ولی هنوز نخریدم ،میشه بگین iuiچیه ،و تو چه مرحله ای انجام میشه

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞

سلام

اسپرم رو به اصطلاح می شورن تا خوباش رو جدا کنن

بعد با یه چیز مثل سرنگ ، داخل رحم و نزدیک تخمدان ها خالی میکنن

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اسپرم رو به اصطلاح می شورن تا خوباش رو جدا کنن بعد با یه چیز مثل سرنگ ، داخل رحم و نزدیک تخمد ...

مگه ای یو آی 

یه برند نیست ؟؟

من لواشک ای یو ای میخرم 😐😐😐

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
مگه ای یو آی  یه برند نیست ؟؟ من لواشک ای یو ای میخرم 😐😐😐

😂😂چ اسمی برا لواشک انتخاب کردن😂

من بعد لواشک نمیخورم😂🙀

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

کمک باروریه میتونی خودت هم از دکتر درخاست کنی واست انجام بده ، من با آی یو آی باردار شدم البته مشکلی هم نداشتم خودم خاستم، پرولاکتین با یه دوره قرص خوردن اوکی میشه 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
لواشکش رو نشنیده بودم    

بخدا هم لواشک ،پاستیل 

از این شانسیا 

همشم نوشته ای یو آی 😐😐😐

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

عزیزم اول باید پرولاکتینت با دارو نرمال شه

ب همسرت هم دارو میدن تا مشکلاتشون رفع شه وقتی هردو تا نرمال یا ب حد قابل قبول برسید میتونید iuiکنید

در مورد iuiهم دوستمون توضیح دادن

سلام اسپرم رو به اصطلاح می شورن تا خوباش رو جدا کنن بعد با یه چیز مثل سرنگ ، داخل رحم و نزدیک تخمد ...

فرق ای یو ای با ای یو اف چیه؟

اگه امضامو دیدی برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟🥰
😂😂چ اسمی برا لواشک انتخاب کردن😂 من بعد لواشک نمیخورم😂🙀

حیف کارتونشو تازه انداختم 

عکس میدادم ببینی 😶😶

یعنی اسم دیگه نبود 😐

کمک باروریه میتونی خودت هم از دکتر درخاست کنی واست انجام بده ، من با آی یو آی باردار شدم البته مشکلی ...

چ خوب،خدا حفظش کنه

من تنبلی دارم خدا کنه برا منم همون بار اول جواب بده،خستم لطفا واسه ماهام دعا کن

فرق ای یو ای با ای یو اف چیه؟

Ivf منظورته؟

لقاح خارج رحمیه

تخمک رو از از بدن مادر جدا میکنن بااسپرم لقاح میدن بعد وارد بدن مادر میکنن

آی یو آی اسپرم رو با ی سرنگ وارد رحم  میکنن

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///