2789
نمیشه برای کسایی که درک از شرایط جامعه ندارن چیزی رو توضیح داد و فهموند.من چند وقت پیش مادری دیدم که ...

به نظر شما مادری که پول نداره شامپو بخره میاد نت میخره میاد نی نی سایت؟؟😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشه برای کسایی که درک از شرایط جامعه ندارن چیزی رو توضیح داد و فهموند.من چند وقت پیش مادری دیدم که ...

منم که بالا گفتم حرفات درسته

وضع جامعه خیلی خرابه باید همو درک کنیم

اما شمام تند میری عزیز

یهو برمیگردی میگی عقده ایی

بعله ادم تا جایی که میتونه باید دست گیر نیازمندا باشه

اما اینم بدون اینجوری تند رفتنم درست نیس

تو خبر داری استارتر و بقیه هیچ کار خیر و ثوابی نمیکنن؟

لابد خودت تا حالا نخوردی که انقد حرص میزنی جای اینکه سنگ باردار ها رو به سینه بزنی بنظرم یکم رو اخل ...

من خودم وسط شمالم و رشت هستم بچه جان...توی هر خونه ای یه درخت الوچه هست ولی با این حال زمانی که نمیشد پیداش کرد پیدا کردیم.زیاد حرص نخور شما بخور ایشالا موفق باشی.

من خودم وسط شمالم و رشت هستم بچه جان...توی هر خونه ای یه درخت الوچه هست ولی با این حال زمانی که نمیش ...

بچه تویی با این شعورت

کولی بازی چرا در میاری 

چی بهت گفتن که زورت میاد

تو پولدار و لاکچری الوچه ۳۰۰ تومنی میخوری برو بیرون از تاپیک فقیر فقرا

به نظر شما مادری که پول نداره شامپو بخره میاد نت میخره میاد نی نی سایت؟؟😐

توی نت ندیدمش دخترجان.توی داروخونه کنار خودم بود داشت به اون خانومی که وسایل ارایشی بهداشتی میفروشه میگفت بچه ام سرش از خاروندن زخم شده..بازم بگم...محل کار خودم..همکارم همین امروز پول نداشت خانومشو ببره سونو.... پول داروهای خانومشو نداشت.... اینا دردای جامعه اس... 

عزیزان لطفا منو ریپلای نکنید.بشینید از عکس دوتا آلوچه که تا حالا ندید و نخوردید لذت ببرید.دیگه کاری ...

هیچ بارداری از عکس الوچه نمیمیره😂😂😂😂😂و تا به حال نمرده.

جمله بندیه خودت که بدتره داری میگی باردارا با دیدن این عکس دارن میمیرن الان.

شک ندارم داری خالی میبندی ویار کردی شوهرت واست کیلویی ۳۰۰خریده خییییلی تابلوعه خییییلی.

چون تو اومدی داری کار شوهرتو به رخ میکشی خانم های باردار الان از جمله ی تو بیشتر میمیرن😂

فخر فروش.

استارتر میوه ی فصلو گزاشته ولی تو اومدی پز نوبرونه ای که شوهرت واست خریده رو میدی.

پس:

تابلو شد عقده ای خودتی

توی نت ندیدمش دخترجان.توی داروخونه کنار خودم بود داشت به اون خانومی که وسایل ارایشی بهداشتی میفروشه ...

دوست عزیز 

وضعیت اقتصادی مشکل داره... 

با نذاشتن عکس الو سبز و... چیزی حل نمی شه... 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
هیچ بارداری از عکس الوچه نمیمیره😂😂😂😂😂و تا به حال نمرده. جمله بندیه خودت که بدتره داری میگی بار ...

برو تاپیک قبلی منو بخون بعدا نظراتتو رو ارائه بده...تاپیک قبلی من ببین مال کی هست

طبق نظریه بعضی کاربرا چون من فعلا نمیتونم درست راه برم زین پس هر کی که راه میره رو نفرین میکنم با تیر هم میزنمش
 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام