2777
2789
الان عکس الوچه اشو برداره عذاب میکشه؟؟؟؟ متاسفم برا این طرز تفکرات...من خانومهایی دیدم که از هوس غذا ...

یاجدسادات😂🥴

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علم بعد از خواندن این جمله به گریه افتاد........ 

😂😂😂

استیکرزشت نزاردیگ چشم میوفته بچم زش میشه😂🥴یکی دیگ ازسرچشمه های پزشکی

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛

عزیزان لطفا منو ریپلای نکنید.بشینید از عکس دوتا آلوچه که تا حالا ندید و نخوردید لذت ببرید.دیگه کاری از دست کسایی که بیکارن و کاری جز حسرت بردن از خوردن الوچه بر نمیاد.ایشالا همه کسایی که جواب دادن سریع به ارزوی خوردن الوچه برسن.    اون باردارهایی هم که الان دارن از عکسش میمیرن و دم نمیزنن و میگن اشکالی نداره براتون ارزوی روزی خوش دارم.

چقدر شما مهربونیییییی

فدات بشم عزیزم

خب الان تو با یه الوچه عشق کردی و حالت خوبه 

من بیام اعصابتو خراب کنم الوچه هات به من میرسه مگه😂😂😂 بخور نوش جونت برا منم فاتحه برس  

برسه دستم روحم شاد شه😂😂😂😂😂

عزیزان لطفا منو ریپلای نکنید.بشینید از عکس دوتا آلوچه که تا حالا ندید و نخوردید لذت ببرید.دیگه کاری ...

لابد خودت تا حالا نخوردی که انقد حرص میزنی

جای اینکه سنگ باردار ها رو به سینه بزنی بنظرم یکم رو اخلاقت کار کن

منم با عکس اسی دلم الوچه خواست اب تو دهنم جمع شد ولی میدونم که شوهرم نمیخره تازه خودمم پول ندارم بخرم ولی باعکس اسی نه ناراحت شدم نه نفرینش کردم تازه خوششم اومد اخه از قدیم گفتن وصف العیش نصف العیش خواهشا از جانب روزهدارا و باردارا و نیازمندا یا کسایی مثل من حرف نزنید اسی جان نوش جانت

تازه دردناک تر از عکس خوراکی میدونی چیه اینکه با حرفاشون دل ادمو میسوزونن  نمونه اش یه تاپیک ...

نمیشه برای کسایی که درک از شرایط جامعه ندارن چیزی رو توضیح داد و فهموند.من چند وقت پیش مادری دیدم که پول نداشت برای بچه اش شامپو بخره .میگفت سر بچه ام میخاره نمیتونم حتی صابون بخرم ببرمش حموم.متاسفانه جامعه ما شده پر از بی تفاوتی....بله به قول کاربرا من گرون خریدم الوچه رو ..چون توی عید ویار کردم و شوهرم از زیر سنگ پیدا کرد ولی اونی که نداره همین کیلویی 20تومنم بخره چی....لااقل  به دیگران حسرت ندیم اگر نمیتونیم دستشونو بگیریم.من به این خانوم بی احترامی نکردم فقط گفتم عکستو بردار..ولی جواب کاربران فهمیده میزان شعور و درک رو کامل مشخص کرد.