2789
قرار نیست چون ما بارداریم یا روزه ایم بقیه عذاب بکشن نوش جونت

عذاب؟!! خب خودشون میوه شون بخورن 

حالا عکس نزاریم از گلو پایین نمیره ؟ 

شاید یکی ببینه دلش بخواد نتونه بخره .. الان نتونه ..... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی نت ندیدمش دخترجان.توی داروخونه کنار خودم بود داشت به اون خانومی که وسایل ارایشی بهداشتی میفروشه ...

کسی منکر درد جامعه نشده

تو چرا همه چیو قاطی میکنی 

دلت از جای دیگه پره؟

شما پول شامپو اون خانم میدادی 

پول سونو همکارتم میدادی

دست افراد دور و برتم بگیر 

الوچه ۳۰۰ هزارتومنی ام نخور

چرا من از الوچه خوشم نمیاد....یعنی من مشکل دارم؟🤔....چرا همه واسه الوچه یا همون گوجه سبز سرو دست می ...

من هم عشق الو سبزم هم ازش متنفرم😶

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
طبق نظریه بعضی کاربرا چون من فعلا نمیتونم درست راه برم زین پس هر کی که راه میره رو نفرین میکنم با تی ...

حتی اینم خوبه ادم رعایت کنه جلوی کسی که مثلا پاش شکسته خیلی تند تند و با افتخار و ... راه نری جلوی کسی که بچه دار نمیشه قربون صدقه بچت نری .... جلوی کسی که نداره داراییت ب رخ نکشی 

کسی منکر درد جامعه نشده تو چرا همه چیو قاطی میکنی  دلت از جای دیگه پره؟ شما پول شامپو اون خا ...

من مثل شما نیستم کاری که برای دیگران انجام بدم رو توی بوق کنم همه بدونن..خدا داند و بس..همین که پیش اون باشه که چه کاری تونستم و کردم برای بنده اش کافیه...سعی کن زیاد نصیحت نکنی کوچولو...دیدت رو به زندگی بزرگ کن.

والا بخدا ادم اینجا نمیتونه نفسم بکشه  نمیدونم بعضیا چشونه

چرا نفس میکشی ؟ شاید خیلیا نتونن نفس بکشن دلشون بخواد 😁😁😁

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام