یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به نظرم اینکارو نکن اگ بچه دار نمیشه کسی حتما یه حکمتی داشته چه اشکالی داره اون بچه های چشم ...
این مسایل دو طرفه اس و فقط تمایل من مهم نیست مهمه که شریک زندگی هم به اون فرزند خونده به چشم بچه اش نگاه کنه و واقعیت اینه شرایط پذیرش بچه هم خیلی سخته توی این گرونی با بدبختی یه سقف میخریم اونم باید بزنیم به نام اون فرزند خونده ولی واقعیت اینه حتی پدر مادر ماها هم توی زمان حیات نمیان این کار رو کنن وقتی فقط یک خونه دارن و اون کل داراییشونه
یعنی یک زن و مرد که به هر دلیلی توانایی بارداری ندارن توی مراکزی مثل رویان تخمک و اسپرم رو میگیرن و مصنوعی توی اون مرکز لقاح میکنن و تخمک وقتی 10 روز گذشت و از تک سلولی بودن دراومد به شکم خانمی که میخواد رحم اجاره بده منتقل میکنن