2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چند ماه بعد از اینکه یکی از این فرشته ها رو به خونه اوردم و خونمون زیبا و نورانی شد خودم طبیعی ب ...

اگ قرارباشه به بچه گفته بشه خیلی بد. میشه که توی روحیش اثربدی میذاره

ببخشیدشما شیرخوار گرفتین؟

میشه توضیح بدی با چه شرایطی بچه رو گرفتی و کمی با مراحل قانونیش آشنام کنی

مراحلش توی سایت هست، کاملا توضیح داده، فقط درمرحله اول باید برید بهزیستی شهرتون و با همسرتون فرمهای مربوطه رو پرکنید، بقیه مراحل رو خودشون بهتون میگن

تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤
اگ قرارباشه به بچه گفته بشه خیلی بد. میشه که توی روحیش اثربدی میذاره ببخشیدشما شیرخوار گرفتین؟

باید ب بچه توی سن پایین گفت، این حقشه که بدونه، توی سن پایین راحت میپذیره و مشکلی پیش نمیاد ولی اگر توی سن بالا بفهمه خبلی آسیب میبینه و شاید اقدام ب خودکشی هم بکنه،هیچی هم نمیخواد به نامش بزنن، دخترم یک و نیم ماهش بود آوردیمش الان خداروشکر یک سالشه

تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤
این درسته که میگن تا۶سالگی بایدبه بچه گفته بشه که ازپدر ومادر نیست؟

نه.چون از لحاظ علمی اون بچه همون ژنتیک پدر و مادر خودش رو داره و اون رحم مثل یه خونه میمونه که یه مستاجر توش برای یه سال زندگی میکنه بچه ام برای بالغ شدن تا 9 ماهگی توی اون رحم زندگی میکنه و هیچ شباهت ظاهری و جسمی و ژنتیکی به رحم میزبان نداره

این مسایل دو طرفه اس و فقط تمایل من مهم نیست مهمه که شریک زندگی هم به اون فرزند خونده به چشم بچه اش ...

آره قطعا همینطوره که میگین 

ولی 15 درصد اموالتونو باید بزنین به نام اون بچه فک کنم

امیدوارم به زودی  زودی صدای بچه بپیچه تو خونتون 

ولی خیلی حساس  باش در مورد فردی واسه رحم اجاره ای  انتخاب میکنید