2789
عنوان

نظر شما چیه؟!

184 بازدید | 25 پست

سلام...خداروشکر سایت پر آدم هست،همه عم حاجت دار و درگیر ختم و چله....حاجت روا هم خیلی زیاد هست....

من نمیدونم چرااااا جواب منو کسی نمیده!

شاید ۴ تا تاپیک زدم براش.

آیا گوش دادن آهنگ در طول چله،ختم...خللی در حاجت روایی ایجاد میکنه؟

یا اصلا ربط ندارن؟

لطفا راهنمایی کنید.

ربطی نداره

اگه رفتی دیگه تو کوچه ما نیا!....                              چون می‌دونی کینه ایم تو ام می‌خواستم دیگه ببین چه دیوی بشم! برای رسیدن به آرزوهام دعا کنید⁦♥️⁩🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید دور‌از گناه باشی.

اون آهنگ گناه محسوب بشه بله مشکل ایجاد میکنه

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

سلام داشتن طهارت درطول چله خیلی مهمه

وخب اهنگ غیرمجاز تواین روند خلل ایجادمیکنه

هرچی رعایت کردنتون بیشترباشه کیفیت چله هم بالاترمیره

دیگه خوددانید

❤شهدازنده ان...علامت زنده،اثرگذاری توعالمه..‌پس این زنده صداتومیشنوه ومیتونه واسطه شه وازخداحاجتت روبخواد...باشهدا رفیق شو...اونارفیقای خوبین!راستی یه شهیدمیشناسم به نام💚سیدمجتبی علمدار💚این شهیدمستجاب الدعوه هستن امکان نداره صداشون کنی وبی جواب بمونی..هروقت دلت گرفت یه زیارت عاشورا بخون واول واخرش۳باربگویازهرا...وازسید حاجاتت روبخواه.تااینجاهم ک اومدی یادت نره یه صلوات برای امام زمانت بفرستی🥰التماس دعا💕بااحترام درخواست دوستی رونمی پذیرم لطفا درخواست ندید تا مجبورنشم باکمال احترام ردتون کنم🙏🌹

هر کی دیدگاه خودش و داره من آهنگ گوش میدم رقص میکنم نظر من اینه الان تو جهنم هستیم دیگه آهنگ گوش ندیدم خود خود درک هستیم 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

نمیدونم😐

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
سلام داشتن طهارت درطول چله خیلی مهمه وخب اهنگ غیرمجاز تواین روند خلل ایجادمیکنه هرچی رعایت کردنتون ...

من تا ۱۰ روز تحمل میکنم....بعد!نه

خب از کجا بدونم مجاز هست یا نه؟!

خواننده های ایرانی هست...شاید گاهی آهنگ زن....

هر کی دیدگاه خودش و داره من آهنگ گوش میدم رقص میکنم نظر من اینه الان تو جهنم هستیم دیگه آهنگ گوش ندی ...

منما منظور خاصی گوش نمیدم....همین تغییر حال و هوا

عزیزم،شما خودت با گوش دادن و چله گرفتن ،حاجتگرفتی؟

من تا ۱۰ روز تحمل میکنم....بعد!نه خب از کجا بدونم مجاز هست یا نه؟! خواننده های ایرانی هست...شاید گ ...

ببین دقیقا همین مهمه!

بعضیامون فکرمیکنیم ۴۰روز یه دعارو بخونیم بدون هیچ مراقبه ای وجواب میگیریم!ولی اصلش اینه بتونی ازیه چیزی بگذری... الان گیرشما همینه ک خودت اشاره کردی!

اگ میخوای جواب بگیری باخودت بجنگ ویه مدت آهنگ گوش نده

معیار اهنگ غیرمجازم تحریک کننده بودنشه هرآهنگی ک احساساتتو تحریک کنه غیرمجازه حالابازم بیشترمیخوای بدونی نظرمرجعتو بپرس دوست عزیز😊

❤شهدازنده ان...علامت زنده،اثرگذاری توعالمه..‌پس این زنده صداتومیشنوه ومیتونه واسطه شه وازخداحاجتت روبخواد...باشهدا رفیق شو...اونارفیقای خوبین!راستی یه شهیدمیشناسم به نام💚سیدمجتبی علمدار💚این شهیدمستجاب الدعوه هستن امکان نداره صداشون کنی وبی جواب بمونی..هروقت دلت گرفت یه زیارت عاشورا بخون واول واخرش۳باربگویازهرا...وازسید حاجاتت روبخواه.تااینجاهم ک اومدی یادت نره یه صلوات برای امام زمانت بفرستی🥰التماس دعا💕بااحترام درخواست دوستی رونمی پذیرم لطفا درخواست ندید تا مجبورنشم باکمال احترام ردتون کنم🙏🌹
از کجا بدونم،کدوم آهنگ گناه؟

آهنگی که به فکر بد بندازت،حالا هررر فکری که بده،گناهه.

آهنگی که مثلا انقدر شاد باشه که تورو از اون لحظه فارغ کنه.یا ذهنتو از خدا دور کنه حرامه.دیگه این بستگی به خودتون داره که با چه آهنگی این احساس بهتون دست میده.

اما خواهرم بنا بر احتیاط اون‌مدتو سمت موسیقی نرفت

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
ببین دقیقا همین مهمه! بعضیامون فکرمیکنیم ۴۰روز یه دعارو بخونیم بدون هیچ مراقبه ای وجواب میگیریم!ولی ...

من هیچ وقت نظر مرجعم رو متوجه نشدم.🙈🤦

در هر جواب کلی کلمه هست نمیدونم چیه....

شما اطلاع دارید ،لطفا کمک کن 

نمیدونم تحریک یعنی چی!اگر ....منظورت هست نه خواهر

ببین آهنگ منو از این دنیا جدا میکنه،فارغ از اینکه چی زر میزنه!من برا فرار از حال بهش پناه میبرم!

غمگین و شاد ...هم برام فرق نداره!مثلا موقع گوش دادن غرق در رویاهام میشم،حتی حامد زمانی هم گوش بدم.

میرم آینده مثلا فلان شده،بهمان شده

همین.

الان نظر شما چیه؟مرجع هم آقای سید علی خامنه‌ای هست.