2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 25 پست
من هیچ وقت نظر مرجعم رو متوجه نشدم.🙈🤦 در هر جواب کلی کلمه هست نمیدونم چیه.... شما اطلاع دارید ،ل ...

اهان😂😂😂😂

من ک مرجع نیستم😉ولی نظرمنومیخوای توچله اهنگ گوش نده... باخودت مبارزه کن... 

بنظرت سیب چیزبدیه؟؟

نه یه میوه هست

توخاطرات شهید بابائی اومده ک ایشون سیب رو میگرفتن تودست شون نگاه میکردن بعدنمیخوردن!یعنی اینجوری با یه لذت حلال حتی مبارزه میکردن همینازمینه رشدشون شد و...

شمام مبارزه کن قطعا بی اثرنیس

براش جایگزین پیداکن بجای اهنگ مداحی گوش بده خیلیم باحاله تازه گریه میکنی ثواب هم میکنی😂😊

❤شهدازنده ان...علامت زنده،اثرگذاری توعالمه..‌پس این زنده صداتومیشنوه ومیتونه واسطه شه وازخداحاجتت روبخواد...باشهدا رفیق شو...اونارفیقای خوبین!راستی یه شهیدمیشناسم به نام💚سیدمجتبی علمدار💚این شهیدمستجاب الدعوه هستن امکان نداره صداشون کنی وبی جواب بمونی..هروقت دلت گرفت یه زیارت عاشورا بخون واول واخرش۳باربگویازهرا...وازسید حاجاتت روبخواه.تااینجاهم ک اومدی یادت نره یه صلوات برای امام زمانت بفرستی🥰التماس دعا💕بااحترام درخواست دوستی رونمی پذیرم لطفا درخواست ندید تا مجبورنشم باکمال احترام ردتون کنم🙏🌹
آهنگی که به فکر بد بندازت،حالا هررر فکری که بده،گناهه. آهنگی که مثلا انقدر شاد باشه که تورو از اون ...

مرسی گلم.

ببین من غرق رویا میشم....مثلا توهم میزنم استخدام شدم،یا مثلاکنکور قبول شدم،یا اصلا حاجت چله ام رو گرفتم...مثلا فلان تغییرات تو زندگیم ایجاد شده!همین.

اصلا هم با آهنگ جشن مولودی ،هم ایرانی ،خارجی...حامد زمانی
...اصلا فرق نمیکنه خواننده به چه زبونی میخونه و چه سبکی
.....شاید آلمانی،فرانسه باشه!که اصلا نمیدونم طرف چی میگه...ولی بازم غرق رویا میشم! البته افکار منفی و ....ندارم.

میشه بگی اینم گناه هست یا نه؟شما اطلاع دارید لطفا راهنمایی کنید.

هر چند واقعا میخوام گوش ندم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی برام وقت گذاشتی باااااانو جان ❤️🌺❣️❤️🌺❣️

خواهش میکنم الهی موفق باشی😊❤

یه چیزیم بگم بدنیس درباره موسیقی یه مطالعه ای داشته باشی اینجوری خیلی بهتروآگاهانه تر تصمیم میگیری

❤شهدازنده ان...علامت زنده،اثرگذاری توعالمه..‌پس این زنده صداتومیشنوه ومیتونه واسطه شه وازخداحاجتت روبخواد...باشهدا رفیق شو...اونارفیقای خوبین!راستی یه شهیدمیشناسم به نام💚سیدمجتبی علمدار💚این شهیدمستجاب الدعوه هستن امکان نداره صداشون کنی وبی جواب بمونی..هروقت دلت گرفت یه زیارت عاشورا بخون واول واخرش۳باربگویازهرا...وازسید حاجاتت روبخواه.تااینجاهم ک اومدی یادت نره یه صلوات برای امام زمانت بفرستی🥰التماس دعا💕بااحترام درخواست دوستی رونمی پذیرم لطفا درخواست ندید تا مجبورنشم باکمال احترام ردتون کنم🙏🌹
مرسی گلم. ببین من غرق رویا میشم....مثلا توهم میزنم استخدام شدم،یا مثلاکنکور قبول شدم،یا اصلا حاجت چ ...

چیزی که من دیدم و از مرجعم میدونم اینکه موسیقی حرام اشکال داره و اعم بود از چیزایی که گفتم عزیزم

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
نه عزیزم... من چله حشر میخونم و زندگیمم کاملا عادی میگزرونم و هربارحاجتمو گرفتم

وااااااااااااای ،چه خوب؟

ببخشید ،بازم میپرسم !من مرجع ام آقای خامنه‌ای هست...

پس شما حین ختم ،موسیقی گوش دادی؟ ختم قبلی هم گوش دادی؟

بازم،sorry 

چیکار کنم چشم انتظارم 😔😥

لطفاااااا برام دعا کن مخصوصا حین حشر!موهام نصف شده...همه تو پر پشتی و نرمی ،موهای منو مثال میزدن 

ولی فقط میریزه
....فک میکنن از درس هست،اخه کلا جز بچه های اینجا و مامانم کسی از ۲ حاجتم که در مورد ازدواج هست خبر ندارن.

وااااااااااااای ،چه خوب؟ ببخشید ،بازم میپرسم !من مرجع ام آقای خامنه‌ای هست... پس شما حین ختم ...

ای جانم عزیزم حاجت روا بشین... بله من زندگیم رو روال عادی هست... شاید ریزش موهاتون عصبی باشه یا براثر کمبود ویتامین... دکتر هم برید... موفق باشین... دین رو سخت نگیرین شیرینتره

ای جانم عزیزم حاجت روا بشین... بله من زندگیم رو روال عادی هست... شاید ریزش موهاتون عصبی باشه یا براث ...

مرسی گلم،همین عصبی دیگه....

وقتی چشم انتظارم چطور آروم باشم؟

البته من به قدرت خدا شک ندارم،نگرانم من بیلیاقت باشم.😔😔

مرسی گلم،همین عصبی دیگه.... وقتی چشم انتظارم چطور آروم باشم؟ البته من به قدرت خدا شک ندارم،نگرانم ...

نه گلم این حرفو نزن... همیشه بگو ب داده ه و نداده ش شکر ک توش حکمت و مصلحته... شما هم اگر ب صلاحتون باشه قطعا حاجت روا میشی. شک نکن