2777
2789
عنوان

خاک رس

33944 بازدید | 32 پست

بچه ها سلام خواستم از خاک رس بگم یه مدت بود دوستام میگفتن خاک رس برای پوست چرب عالیه وهم خشک من امروز صبح اقدام کردم وگذاشتم خودمم باورم نمیشد پوستم عین پنپه نرم شده بود من ماسک سدر وماسک زرد چوبخ رو هم استفاده کرده بودم ولی خاک رس یه چیز دیگس باید بزارین تا متوجه بشین پوست وپاکسازی نیکنه وحتی ممکنه در طولانی مدت لک هم از بین ببره هفته ای یه بار کافیه

من استفاده کردم بعد یه مدت پوستم چرب بود خشک شد و به حالت پوست پرتقالی در اومد. با ابلیمو میزنی یا گ ...

من با گلاب طبیعی میزنم گلاب رو از یه عطاری میگیرم که همه چیزش خالص من گلاب زیاد استفاده میکنم مخصوصا برای ابرسانی زیر چشمام که هم پف داره هم گاهی تیره میشه به پنپه میزنم میزارم زیر چشمم بمونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من استفاده کردم بعد یه مدت پوستم چرب بود خشک شد و به حالت پوست پرتقالی در اومد. با ابلیمو میزنی یا گ ...

کاری نداره میخواین پوستتون بعد انواع ماسک خشک نشه بعدش شیر پاک کن یا آبرسان بزنین

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
من شنیدم خاک رس صورت رو چاق میکنه؟درسته؟

میگن چاق میکنه به خاطر املاحی که توش داره مثل کلسیم ومنزیم وروی  وووو... ولی اگه چاقی دوس داری ژله وسیب زمینی چه پخته چه سرخ کرده 

یعنی پوستت بد شد؟؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
تازه پوست پرتغالی  عالیه چون پوست نفس میکشه

کی گفته 

وقتی پوست نمی تونه خوب تنفس کنه منافذشو باز می کنه تا بتونه تنفس کنه

خیلی هم زشته😐

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮