بچه ها سلام خواستم از خاک رس بگم یه مدت بود دوستام میگفتن خاک رس برای پوست چرب عالیه وهم خشک من امروز صبح اقدام کردم وگذاشتم خودمم باورم نمیشد پوستم عین پنپه نرم شده بود من ماسک سدر وماسک زرد چوبخ رو هم استفاده کرده بودم ولی خاک رس یه چیز دیگس باید بزارین تا متوجه بشین پوست وپاکسازی نیکنه وحتی ممکنه در طولانی مدت لک هم از بین ببره هفته ای یه بار کافیه
من استفاده کردم بعد یه مدت پوستم چرب بود خشک شد و به حالت پوست پرتقالی در اومد. با ابلیمو میزنی یا گ ...
من با گلاب طبیعی میزنم گلاب رو از یه عطاری میگیرم که همه چیزش خالص من گلاب زیاد استفاده میکنم مخصوصا برای ابرسانی زیر چشمام که هم پف داره هم گاهی تیره میشه به پنپه میزنم میزارم زیر چشمم بمونه
من استفاده کردم بعد یه مدت پوستم چرب بود خشک شد و به حالت پوست پرتقالی در اومد. با ابلیمو میزنی یا گ ...
یعنی پوستت بد شد؟؟
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
وقتی پوست نمی تونه خوب تنفس کنه منافذشو باز می کنه تا بتونه تنفس کنه
خیلی هم زشته😐
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮