2821
2789
عنوان

داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 141 پست
شما ایشالله همیشه خوشبخت باشی  ولی همه مثل شما نیستن ک وقتی تا شوهرشون کتکشون بزنه و کلی توهین ...

من نه خیانت از شوهرم دیدم نه به عمرم کتک خوردن دیدم. شوهر من فقط یه کم بیخود عصبی و جوشیه. ترکش کنم بچه هامم ول کنم؟ سقط کنم؟ چه راحت 😂

ببین عزیزم اینکه بچه دار بشید یا نشید تصمیمش با خودتون بوده نگو که ناخواسته بوده که خنده داره با این همه امکانات 

حالا که این مسیر رو یعنی مادر شدن رو انتخاب کردی پس مجبورمجبور تا آخرش بری

یقینا همسر شما ویژگی های خوبی هم داره مثل خود شما که ممکنه ویژگی بدی داشته باشید پس لطفا قبل از هر تصمیم خیلی منطقی با ایشون صحبت کن و اگر لازم شد حتما حتما پیش روانشناس برید هردو تون

انشاءالله که همه چیز درست میشه به خدا توکل کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مدرسریاضیفیزیک پاک کن گل درشان شما نیس

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
من نه خیانت از شوهرم دیدم نه به عمرم کتک خوردن دیدم. شوهر من فقط یه کم بیخود عصبی و جوشیه. ترکش کنم ...

من مثال زدم نگفتم زندگی شما اینه

شما خودت داری میگی نیست پس زندگیت خوبه

کتک زدن و توهین کردن خیلی فرق داره با یکم عصبی بودن

خود استارتر بارداره و شوهرش کتکش میزنه! 

این شوهر الان میتونه در اینده پدر خوبی باشه؟ 

پدری ک حتی به زن باردار رحم نمیکنه و کتکش میزنه؟ 

همه چی رو با زندگی خودتون کمقایسه نکنین لطفا! 

چرا دعوا میکنید.من واقن گیج شدم درسته هر ادمی ویژگی هی خوبیم داره ولی وقتی این ویژگی هی بدش شدت مییگرن دیکه قابل تحمل نیس تازه یک ساعت بود از سونوگرافی اومده بودیمو تشکیل قلب بچمونو دیده بودیم...

لطفا برای سلامتی پسرکم یه صلوات بفرستین😇

خانومای ک میگین سقط کن گناهش گردن شما ها هم هست 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

ببین من احساس میکنم سقط کنی بهتره چون این شرایطی که میگی که داری واقعا بده و اگر باشوهرت بمونی بچه تو تنش بزرگ میشه طلاقم بگیری بازم بچرو نگهداری هم به صلاح نیس

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز