2821
2789
عنوان

داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 141 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره زنیکه نفهم میگه زنی شوهرتو نگه دار مادری کن شیرشم بده لابد زر میزنن فقط

خلایق هرچه لایق.

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
گم شو بابا عقده ای مریض

@نی_نی_یار_5  

رسیدگی لطفا....

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
شما یه مشت آدم معلوم الحالید

@نی_نی_یار_5 توهین ب بقیه کاربران....

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

کاش بدونیم اینجافقط ناراحتی وغمو میایم میگیم هیچوقت شادیامونونمیگیم همه دعوا دارن سعی کن پیداکنی اخلاقشو  منو شوهرمم دعوا تادلت بخاد داشتیم ولی بعدیه مدت خودش اعتراف کرد تقصیرخودمه همه جاهم میشینه میگه که کسی منو تحمل نمیکرد ولی الان خیلی خوب شده خیلی چون شناخت ازهم نداشتیم توام سعی کن بشناسیش تادعواهاتون کم بشه مثلا میگه فلان جانرو نرو بعد یه مدت خودش برمیگرده میگه برو باورکن بامردجماعت لجبازی نکنی حله مراقب تو دلیت باش فکرسقط نباش اصلا فکرتغییرتو رفتارواخلاق وزندگیت باش

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
من با نوازش شوهرم دارم ۱۰ ساله زندگی می کنم . تو هر چی میخای بگو. ولی زندگیما با نظر افرادی مث شما ا ...

شما ایشالله همیشه خوشبخت باشی 

ولی همه مثل شما نیستن ک وقتی تا شوهرشون کتکشون بزنه و کلی توهین کنه و خیانت کنه 

برن شوهرشونو نوازش کنن به امید اینکه زندگی خوبی داشته باشن

مردی ک ذاتش خراب باشه تا تهش خرابه 

تو حالا برو براش مادری کن، پرستاری کن، خلبانی بپوش

تا تهش باز همونه

2823
2791
2779
2792