2777
2789
عنوان

چرا خدا ....

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 22 پست
برابر نیستیم یه زن اگه بدون اجازه شوهرش کاری کنه یا جایی بره گناهه ولی برای  مرد اینجوری نیست ه ...

دلایلش هم خوب برید دنبالش دیگه 

فقط به ظاهر عمل نگاه نکنید

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زن ها مرد نمیشن این رو هرکی بهت گفته اشتباه گفته یا شما متوجه منظور نشدید...

عزیزم خدا بارها بارها تو قران میگه ارزش هر انسان به تقوا اوست نه جنسیت او...

ذره ای اگر در روایت ها و قران دقت کنیم قشنگ تمامی جواب هات رو پیدا میکنی خیلی راحت 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
ببین خدا انسان رو افرید و ازش خواست که انسان باشه همین ....:))خدا قشنگ تر از همه کصاییه که عشق صداشو ...

بعد از کجا میدونی و اینقدررر مطمئنی حضرت محمد و اینا واقعا بودن؟ یا اینکه این نه خودمم اینو قبول دارمکه بودن ولی از کجا میدونی حرفا و سخناشون یک کلاغ چهل کلاغ نشده باشه بعد این همه هزار سال و قرن؟ قران چی؟ مگه نمیگن قران اصلی توسط یه کافر سوزونده شده و هرکی هرچیزی ازش یادش بوده اومده گفته؟ از کجا میدونید دستکاری نشده باشه؟!

شاید از خودش در اوره باشه

هیچوقت این حرف رو نزنید 

حداقل برید از اهمیت نماز بخونید 

روایت داریم که: نماز ستون دین هست ینی چی؟ تاحالا بهش فکر کردید؟ این نشانگر اهمیت بالای نماز هست 

خیلی خوب میخونم ولی همون روایات رو کی گفته؟ از کجاا اومدن؟ 

عزیزم این ها فقط یه سرچ و تحقیق ساده هست این روایتی که خدمتتون عرض کردم فرموده پیامبراکرم ص هستن 

خودپیامبر اکرم میفرمایند اولین چیزی که خداوند بر من واجب کرد نماز بود...

اینم ایه قرانی درباره نماز: اقم الصلاه ان الصلاه تنهی عن الفحشاء و المنکر و لذکر الله اکبر – نماز را به پا دار که نماز آدمی را از کارهای زشت و ناپسند باز می دارد و همانا ذکر و یاد خداوند، نتیجه بزرگتر است

2790
2778
2791
2779
2792