2777
2789
عنوان

چرا خدا ....

195 بازدید | 22 پست

چند تا سوال  داشتم و از همین الانم بگم اصلا و ابدا قصد توهین به مذهبمون رو ندارم و فقط میخوام سوال هامو بپرسم

اول اینکه به اعتقاد شخصی بنده خدا قطعا وجود داره ولی نه به مذهب ما خدا همیشه هست  

ما قطعا اگه متولد یه کشور دیگه بودیم مذهبمون هم همونطوری میشد و قطعا برای دینمون هم دلایل منطقی داشتیم مهم اینه همه مذهب ها خدا رو مهربون میدونن یه شخص بخشنده میدونن و.... 

پس با این حساب خدا کی گفته حجاب و ... نمیگم بی حجاب لخت در حد همون مو ها و دامن و اینا  که به قول خودشون مردا تحریک نشن 

بعدم همین که میپوشونیم تحریک کننده تره باعث میشه کنجکاو شن زیر اون پارچه چی هست و... 

بعدم به نظر خود شما خدا راضیه یکی زوری برآش نماز بخونه؟ یا یکی زوور و علی رغم میل خودش اونو بپرسته؟ پس چرا اینجا اجبار میکنن و اینکه چرا خدا مردا رو بیشتر دوست داره؟ 

اینجا ما بایدحجاب کنیم اونا تحریک نشن توی بهشت هم حوری پری واسه خودشونه از چند نفر هم که مقید دینی بودن پرسیدم گفتن که توش بهشت زنا هم مرد میشن و حوری پرس بهشون میدن 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نمیدونم چرا ولی این همیشه برام سوال بود که چرا صرف اینکه پدرو مادر مسلمون و شیعن مام باید مسلمونو شیعه بشیم 

یااینکه چرا یجا قران گفته هیچ اجباری در دین و قبول دین نیست ولی یه جای دیگه گفته شده کسیکه قبول نداشته باشه اسلامو به دستوراتش عمل نکن جاش تو جهنمه🙁⁦☹️⁩

🙂💔

هر سال ماه رمضان از این تاپیکها زیاد زده میشه . و ما هم میگیم اینجا دنبال جواب میگردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا با یک کارشناس دینی صحبت نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
هر سال ماه رمضان از این تاپیکها زیاد زده میشه . و ما هم میگیم اینجا دنبال جواب میگردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چ ...

چون تو خانواده ای زندگی میکنم که تا یکم اهم اوهوم بگم قراره کتک بخورم مگ از جونم سیر شدم؟

چرا فکر می کنی خدا مرد ها رو دوست داره وقتی بارها و بارها پیامبر با رفتارشون نشون دادن فرقی ندارن و ...

برابر نیستیم یه زن اگه بدون اجازه شوهرش کاری کنه یا جایی بره گناهه ولی برای  مرد اینجوری نیست هرکار دلش بخواد میکنه 

🙂💔
چرا فکر می کنی خدا مرد ها رو دوست داره وقتی بارها و بارها پیامبر با رفتارشون نشون دادن فرقی ندارن و ...

کاری ندارم کلا ولی چطور تو اسلاممون دیه حتی جنین پسر هم از دختر بیشتر حتی دیه جنینی که جنسیتش معلوم نیست ...

هیچ وقت سرمو پایین نمیندازم آخه میدونی ،،تاجم میوفته😎👑

یکی از قسمت های زندگی پس از زندگی شبکه چهار یه نفر گقت اون دنیا ک رفته بودم یکی از اون مسائلی که خیلی اذیت شدم سرش کاهلی کردن درنماز هایم بود 

خدا میگا برا خودت میگم نماز بخون وگرنه من به نماز تو احتیاج ندارم اما تو به من احتیاج داری 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

ببین خدا انسان رو افرید و ازش خواست که انسان باشه همین ....:))خدا قشنگ تر از همه کصاییه که عشق صداشون میزنیم من و شمام اگه بخواییم بچه مون به چیزی دصت نزنه که براش بده بهش میگیم جیزه یا میزنمت یا هزارتا چیز دگ اما واقعا که نمیگیم دلمون نمیاد همچین کاری کنیم ...خدا ذره ای از روح خودش رو در ما دمید و اینجوری عاشق بار اومدیم ی لحظه فک کن اون خودش کیه و چقد قشنگه::)اون نگفدع مرد هارو دوص دارع اونم بیشتر ...زن و مرد افریده خودشن و دوصشون دارع این ماییم که بین خودمون فرق میذاریم به نظرت اگه براش مهم نیصدیم ما خانوما چرا حضرت محمد .ص. رو فرصتاد که بهشون بگه و درک کنن و دختراشونو زندع به گور نکنن این حماقت بشریته ...خودت فکر کن خدایی که عدالت رو داد میزنه و جهان هصتی و برپایه عدل و عدالت برپا کردع میاد که فرق بذارع؟و بگه ن اون بهترع ؟ اینا فقد و فقد قانون های انصانی هصتن 

بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :)                                   خدامو دوص دارم :)                                                  دور و نزدیک از دین:)                                               ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:)                   دیه ی آدم چقدع:)                                                    صی ۱۰۰میلیون؟:)‌                                                    آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :)    کهـ قد خدام بخوامش؟:)                                          کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:)                                   نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:)                                         خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)

خدا زمانی که به پیامبر نازل کردن ایه که میفرمایند به همسران و دختران بگو سینه و گردن خودرا بپوشانند تا از نگاه ناامن مردان درامان باشن 

این خود بیانگر رعایت حجاب هست 

حالا حتما خدا نگفته چادر خدا میگه حجاب کامل حجاب کامل چادر نیست چادر حجاب برتر هست یه درجه بالاتراز کامل و انسان کمال گراست و دوست داره همیشه بهترین باشه 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..