2777
2789
عنوان

ازشیر گرفتن

205 بازدید | 31 پست

پسر کوچیکم مرداد ماهی هستش  یعنی الان 21زماهه هست حدودا میخوام از شیر بگیرمش  چون میگن تابستون بچه اذیت میشه کسی تجربه داره و اینکه خیلی وابسته است

صبر زرد بزن

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

از عطاری بگیرم؟ 

اره

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

من اول عادتش دادم به روش دیگه ایی بخوابه که موقع خواب بهانه شیر رو نگیره و اذیت شه. بعدشم یکم تلخ کردم، خورد بدش اومد. ۲،۳ روز نق نق کرد و تموم شد. فقط صبح تا شب باهاش بازی میکردم، یکسره خوراکیای خوشمزه بهش میدادم، جلوش هم لباس باز نمیپوشیدم که یاد شیر بیفته.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

دفعات شیر دهی رو کم کن...بعد ببرش ی جا ک بچه باشه خونه خواهری برادری  ..هرجا ک بیشتر بهش خوش میگذره.سرگرمش کن...خیلیم بهش خوراکی و اب بده ک سیر باشه..شیر نخواد..روزای اول خیلی سخته باید صبور باشی فقط.یکم افسرده میشی ولی میگذره 

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵

عزیزم اول بگم کلی خوراکی خوشمزه بخر، از روزی که میخای بگیری اولا برو خونه مامانت دور بچه شلوغ باشه بعدم کم کم بگیر روز اول 5 ساعت شیر نده مثلا بعد بده روز دوم ساعت شیر ندادن وبیشتر کن سعی کن کسی باشه پیشت بچه رو ببره بیرون دور بده سرش گرم بشه هروقت شیر خواست خوراکی دربیار بده بخوره اصلا سینتو چیزی نزن روحیه بچه خراب میشه می‌ترسه فقط بگو اوف شده درد میکنه دوسه شب خیای گریه میکنه ولی بعدش خوب میشه این تجربه من بود