2777
2789
عنوان

ازشیر گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 31 پست

خانما بگید چکار کنم بچه خواهرم دستمه ۹ ماهشه هنوز بیداره نمیخابه خواهرم شبکاره بچشو من میگیرم پرستاره..مامانای مهربون بگید چ کنم بخوابه همیشه دیگ ۲ میخایید الان نمیخابه پوشکش عوض کردم شیر هم دادم بش دیگ چشه؟؟؟ 

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و دل داند و من......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هرکاری کردم تدریجی نشد.نمیدونم چیکار کنم.یه ماهم تا تولد دوسالگیش مونده

پسر منم تدریجی جواب نداد. بدتر حریص شده بود.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

من الان ۶ ماهه از شیر گرفتمش..این خاطره هیچ وقت یادم نمیره.همه بهم میگفتن از شیر ک گرفتی حتی تو خواب هم بهش شیر نده.ولی من روز دوم ک شب خیلی بیقراری کرد و با بی حالی و بیقراریش خوابش گرفت.وقتی تو خواب عمیق بود سینه مو گذاشتم دهنش هچمین با ولع شیر خورد ک دلم براش کباب شد...بعد دیگه خیلی بهتر شد بیقراریاش ب مرور بهتر شد🙂🙃

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵
بدتر داری بهش حال میدی که🤣🤣خونه رو تاریک کن بگردونش میخوابه.شاید سرشب خوابیده که الان خوابش نمیاد

ساعت ۹ خوابید تا ۹ ونیم،😂😂بچه داری بلد نیستم خواهر شوهرمم طفلک خوابه منو بچه آهنگ بندری داره بالا پایین می‌کنه خودمم خندم گرفت ولو ولو گذاشتم براش

یه شب خواب یا یه لامپ کم نور همیشه بزار روشن باشه

خاموش کردم شروع کرد ب خنده رفت تو اتاق پیش شوهرم ،😂😂اونم بیدار کرد داره باهاش بازی می‌کنه بلکه خسته بشه بخوابه اینقدر انرژی داره ک بخدا خندم گرفت

یه شب خواب یا یه لامپ کم نور همیشه بزار روشن باشه

الان خوابید باورت میشه اینقدر باهاش بازی کردیم تا دیگ تسلیم شد