2777
2789
عنوان

راهکار رفع شلی شکم بعد از سزارین

6691 بازدید | 21 پست

پسرم ۱۴ ماهشه. من به دلایلی شکم بند رو فقط یک ماه استفاده کردم بعد گذاشتم کنار. 

الان شکمم خیلی شل شده.راهکاری داره که درست بشه؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
ورزش✋🏻

چه ورزشی؟منتو فکر شنابودم ولی با این کرونا میترسم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا شکم بند نذاشتم ولی شل نشده خداروشکر اب کردم فقط ی خرده شکم دارم.از قبل شکم داشتی؟باید ورزش کنی تا اب بشه

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
حلق بزن

خیلی دوست دارم ولی کمردرد دارم. باشگاه که میرفتم قبل از باردازی بهم گفته بودن حلقه نزنم

هرچقد قبل بارداری ورزش کنید و شکمتون عضلاتش بیشتر باشه بعد زایمان سفت تر میمونه

فقط ورزش درستش میکنه یا عمل زیبایی

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 
من اصلا شکم بند نذاشتم ولی شل نشده خداروشکر اب کردم فقط ی خرده شکم دارم.از قبل شکم داشتی؟باید ورزش ک ...

اضافه وزن داشتم از قبل. الاکرسیدم به وزن قبل بارداری ولز شکمم آویزون شده

هرچقد قبل بارداری ورزش کنید و شکمتون عضلاتش بیشتر باشه بعد زایمان سفت تر میمونه فقط ورزش درستش میکن ...

اگر با ورزش درست بشه کا انجام‌میدم

اضافه وزن داشتم از قبل. الاکرسیدم به وزن قبل بارداری ولز شکمم آویزون شده

خب یکی از دلایلش همینه دیگه قبل بارداری اضافه داشتی.باید ورزش کنی دراز نشست خیلی خوبه

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
اگر با ورزش درست بشه کا انجام‌میدم

یه برنامه هایی هست تو گوشی با اونا ورزش کن خیلی خوبن برا هر جای بدن تخصصی داره رنگشون قرمزه عکس برنامش 

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 
یه برنامه هایی هست تو گوشی با اونا ورزش کن خیلی خوبن برا هر جای بدن تخصصی داره رنگشون قرمزه عکس برنا ...

کاش اسمش رو میگفتی