shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6267 عنوان راهکار رفع شلی شکم بعد از سزارین 6691 بازدید | 21 پست پسرم ۱۴ ماهشه. من به دلایلی شکم بند رو فقط یک ماه استفاده کردم بعد گذاشتم کنار. الان شکمم خیلی شل شده.راهکاری داره که درست بشه؟ عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰ 1400/02/06 | 00:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6267 ورزش✋🏻 چه ورزشی؟منتو فکر شنابودم ولی با این کرونا میترسم عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
یاسیییییییی عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 578 منم شرایط شما رو دارم شکمم خیلی شل هس.البته من درد زیاد داشتم اصلا شکمم نبستم ۵ ماهه سزارین کردم دوستان راهنمای کنید منو اسی
بانوی_برف عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 15662 چه ورزشی؟منتو فکر شنابودم ولی با این کرونا میترسم فیتنسالانم که این کرونای لعنتی هستورزش هوازی تو خونه انحام بده به نام خداوند رنگین کمان...
سامیارمم عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 5258 من اصلا شکم بند نذاشتم ولی شل نشده خداروشکر اب کردم فقط ی خرده شکم دارم.از قبل شکم داشتی؟باید ورزش کنی تا اب بشه ._. استادمونمیگفت:ماشینوکهطراحیمیکنن یهآینهکوچیکمیزارنواسهنگاهکردنبهعقب یهشیشهبزرگمیزارنواسهدیدنجلو همونقدر محدودبهگذشتهنگاهکنید نگاهتونبهجلوباشه!"میفهمینکِهچیمیگم.. #زندگیذرهکاهیست کهکوهشکردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6267 حلق بزن خیلی دوست دارم ولی کمردرد دارم. باشگاه که میرفتم قبل از باردازی بهم گفته بودن حلقه نزنم عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
چیتان_پیتان عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 2582 هرچقد قبل بارداری ورزش کنید و شکمتون عضلاتش بیشتر باشه بعد زایمان سفت تر میمونهفقط ورزش درستش میکنه یا عمل زیبایی مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...
shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6267 من اصلا شکم بند نذاشتم ولی شل نشده خداروشکر اب کردم فقط ی خرده شکم دارم.از قبل شکم داشتی؟باید ورزش ک ... اضافه وزن داشتم از قبل. الاکرسیدم به وزن قبل بارداری ولز شکمم آویزون شده عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6267 هرچقد قبل بارداری ورزش کنید و شکمتون عضلاتش بیشتر باشه بعد زایمان سفت تر میمونه فقط ورزش درستش میکن ... اگر با ورزش درست بشه کا انجاممیدم عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
سامیارمم عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 5258 اضافه وزن داشتم از قبل. الاکرسیدم به وزن قبل بارداری ولز شکمم آویزون شده خب یکی از دلایلش همینه دیگه قبل بارداری اضافه داشتی.باید ورزش کنی دراز نشست خیلی خوبه ._. استادمونمیگفت:ماشینوکهطراحیمیکنن یهآینهکوچیکمیزارنواسهنگاهکردنبهعقب یهشیشهبزرگمیزارنواسهدیدنجلو همونقدر محدودبهگذشتهنگاهکنید نگاهتونبهجلوباشه!"میفهمینکِهچیمیگم.. #زندگیذرهکاهیست کهکوهشکردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
چیتان_پیتان عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 2582 اگر با ورزش درست بشه کا انجاممیدم یه برنامه هایی هست تو گوشی با اونا ورزش کن خیلی خوبن برا هر جای بدن تخصصی داره رنگشون قرمزه عکس برنامش مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...
shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6267 یه برنامه هایی هست تو گوشی با اونا ورزش کن خیلی خوبن برا هر جای بدن تخصصی داره رنگشون قرمزه عکس برنا ... کاش اسمش رو میگفتی عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰