2777
2789

😤

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

اره بهتر از هیچیه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بابا خیلی تاثیر داره

خب شکر

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
اره بهتر از هیچیه

خب شکر

من میخوام دوسه رو بعد زایمان ببندم که شکمم صاف سه 

ایشالا بتونی تحمل کنی 

حالا با طبیعی یا سزارین کارندارم

من جای ترکم دردمیکنه 

الانشم دستم میخوره بااینکه سی و چندروزه گذشته دردمیکنن نمدونم چرا

ایشالا بتونی تحمل کنی  حالا با طبیعی یا سزارین کارندارم من جای ترکم دردمیکنه  الانشم دس ...

من سزارین میکنم کاش بتونم دوام بیارم خیلی از ریخت و قیافه افتادم دماغم بزرگ شدخ خوذم چاق این چند هفته هم بگذره  من خیلیییییییییبی زشت شدم بخدا خواهر زادم 7سالشه میگه خاله تو چقد زست و چاق شدی عروس بودی خیای دماغت کوچیک بود 16,کیلو چاق شدم 

.🌸🌹🌼🌹🌸.
عزیزم چقد چاق شده بودی..وزنت برگشت.ترک داشتی رو شکمت؟

والا ۱۲ کیلوی عادیمو پرکردم طبق گفته پزشک

من تا اخرای ۸ معلوم نبود حاملم باچادر

ترک نه خیلی زیاد نه خیلی کم.هنوزخودمو وزن نکردم.ولی خب دوستم میگفت مثل قبلم شدم بالباس زشتی شکمم معلوم نیس.

توبارداری هیکلمم گنده نشدا اصلاااا فقط شکم کمی اومد جلو

وزن بچمم ۳کیلو

من سزارین میکنم کاش بتونم دوام بیارم خیلی از ریخت و قیافه افتادم دماغم بزرگ شدخ خوذم چاق این چند هفت ...

دوروز بعد زایمان پف صورتت میفته

نمکتو قطع کن خو

بزار ده روزت شد بزن 

همچین سرت شلوغ میشه و خسته ای که خودت یادت میره

😓