بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم یه سوال بارداری از پشت وقتی بکارت دارم امکان داره؟ چون منی داخل ریخته شده ممکنه اومده ب ...
از پشت فکر نمیکنم امکان باردای وجود داشته باشه. روزای تخمک گذاری ات هم در نظر بگیر اگه خارج از این روزها باشه ک امکانش نیست. ولی شما میگی ممکن مایع خارج شده باشه و ریخته باشه جلو...!!!راستش نمیدونم درست شرایطت چطور بوده. تو نت سرچ کن یا از دکترای نی نی سایت یا سایت دیگه بپرس
خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
عزیزم یه سوال بارداری از پشت وقتی بکارت دارم امکان داره؟ چون منی داخل ریخته شده ممکنه اومده ب ...
اگر ترشحات منی به دهانه واژن رسیده باشه امکانش هست که باردار بشید.چون برای یکی از دوستان اتفاق افتاد با وجود پرده بکارت و رابطه سطحی باردار شد و مجبور شدن پرده رو با دستگاه بزنن و سقط کنن