2777
2789
عنوان

روز اول پریود

130 بازدید | 10 پست

امشب ساعتای ۸ شب پریود شدم

روز ۱۴باید بدم سونو

روز اول رو از تاریخ امروز در نظر بگیرم؟؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه سوال بارداری از پشت وقتی بکارت دارم امکان داره؟  چون منی داخل ریخته شده ممکنه اومده ب ...

از پشت فکر نمیکنم امکان باردای وجود داشته باشه. روزای تخمک گذاری ات هم در نظر بگیر اگه خارج از این روزها باشه ک امکانش نیست. ولی شما میگی ممکن مایع خارج شده باشه و ریخته باشه جلو...!!!راستش نمیدونم درست شرایطت چطور بوده. تو نت سرچ کن یا از دکترای نی نی سایت یا سایت دیگه بپرس 

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

عزیزم یه سوال بارداری از پشت وقتی بکارت دارم امکان داره؟  چون منی داخل ریخته شده ممکنه اومده ب ...

اگر ترشحات منی به دهانه واژن رسیده باشه امکانش هست که باردار بشید.چون برای یکی از دوستان اتفاق افتاد با وجود پرده بکارت و رابطه سطحی باردار شد و مجبور شدن پرده رو با دستگاه بزنن و سقط کنن

اگر ترشحات منی به دهانه واژن رسیده باشه امکانش هست که باردار بشید.چون برای یکی از دوستان اتفاق افتاد ...

پاک کردم ولی بعد بین پاهام لزج بود ممکنه ترشحات خودم بوده باشع؟