2777
2789
عنوان

عشق ب مادر

54 بازدید | 10 پست

عشق ب مامانم خیلی زیاده مخصوصا الان ک پاش پیچ خورده پرستاری مامانم رو میکنم. آرامش زیادی دارم کنار مامانم. با خودم فکر میکنم اگ ی روز مامانم قلب یا کلیه لازمش بشه نمیزارم بفهمه مال من بوده اهدا میکنم ب مامانم عشق مادرب فرزند و فرزند ب مادر هیچ وقت تموم نمیشه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اگه مادر مثل مادر شما خوب باشه

خدا حفظشون کنه

اما تعمیم ندید

مادرم باعث عقیم شدن من شد وفرزند دوم نیوردم دراثر شکنجه ها بستری شدم بینارستان مهرگان شوک گرفتم

من رو میدادداییهام کتک بزنن من محجبه بودم

توی خیریه ها ومددکاری ها ۹۰ درصد بچه هایی که میارن مادرها مجرمند

خدا مادرشماروبراتون نگهداره

از طرف من بهشون سلام برسونید.

سلام بانوی خوبمن کاربر قدیمیم همیشه پست هاتون رو می دیدم اسمم رازیانه بود.چقدر بی عقدهتن تون سلامت ب ...

عزیز دلی شما ❤️

چه انرژی مثبتی تزریق کردی گلم

سلامت و شاد باشی😍🌹

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

اگه مادر مثل مادر شما خوب باشهخدا حفظشون کنهاما تعمیم ندیدمادرم باعث عقیم شدن من شد وفرزند دوم نیورد ...

چشم حتما سلامت باشید. شما اقا هستید ک عقیم شدید چ مادر بی انصافی. خداروشکر ک مادرم فرشته زندگیم هست منم مادرم برام زحمت و سختی زیاد کشیده

سلام بانوی خوبمن کاربر قدیمیم همیشه پست هاتون رو می دیدم اسمم رازیانه بود.چقدر بی عقدهتن تون سلامت ب ...

سلام تشکر از شما سلامت باشید اها عزیزم لطف دارید من هیچ وقت اهل خود نمایی و اینا کلاس گذاشتن نیستم

چشم حتما سلامت باشید. شما اقا هستید ک عقیم شدید چ مادر بی انصافی. خداروشکر ک مادرم فرشته زندگیم هست ...

نه عزیزم

خانمم

دچار پرک لمسی آتیپیکال شدم.

در اثر ازارش تشنج کردم. بارداری دوم پرخطره.

دلم دوتا دختر می خواست😭

متاسفانه اینجا نمی فهمنن همه مادرها یک مدل نیستن.

ان شاء الله شماسلامت باشی

نه عزیزمخانمم دچار پرک لمسی آتیپیکال شدم.در اثر ازارش تشنج کردم. بارداری دوم پرخطره.دلم دوتا دختر می ...

الهی عزیزم نمدونستم خانم ها هم عقیم میشن الهی تشنج سخته یاخدا الهی ولش مهم سلامتی خودته همون ی بچه تو خدا نگهداره برات باز خوبه طعم مادر شدن چشیدی همون ی دونه هم تونستی داخل رحمت نگهداری کنی خداروشکر دومی رو بیخیال عزیزم