2777
2789
عنوان

سوتی 😱😱😆😆😅

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 46 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رفته بودیم خرید تو پاساژ.لباس زنونه بود با شوهرم بودیم.یه شیشه بود خیییلی تمیز بود فک کردم راه خروجه .با سر خوردم توش.😂😂خواستم برم بیرون .جرات اینکه پشت سرمو نگاه کنم نداشتم.شوهرم فقط میخندید😂😂😂😂

بچه ها برقا رفته بود خالم اینا با پسراشم خونمون یودن بعد من نمیدونم چی شد اومدم دستم و بگیرم ب جایی ک نیوفتم بعد چیز پسرهالمو گرفتم پسر خالم مرده بود از خنده من اصلا ب رو خودم نیاوردم ک من بودم😭😐😐😐سریع در رفتم خیلی خجالت کشیدم از خودم😂😐

🤨

یه بارم بیرون بودیم من لباسم خیلی بلند بود حالت دامنی داشت.پایینش تند طوری بود.اونم در جوب رد بشم.پام زیاد باز،نشد بخاطر دامنه😂😂😂😂.عین گوه پهن جوب شدم😂😂😂😂😂

رفته بودیم خرید تو پاساژ.لباس زنونه بود با شوهرم بودیم.یه شیشه بود خیییلی تمیز بود فک کردم راه خروجه ...

😂😂😂😂😂😂

درکت میکنم .منم یه بار خوردم تو شیشه رستوران فکر کردم از اونجا باید بری قسمت فضایه بازش با کله خوردم تو شیشه .کله ادمایه تو رستوران غذا پرید حلقشون 😂😂😂😂😂

یه بارم تو جمع بودبم خونه بابام اینا.همه نشسته بودن.خالها دایی ها.یه تعریفی شد منو شوهرم از ته دل میخنیدیم.من عادت دارم وقتی میخندم یکی رو میزنم میزنم رو پاش یا کمرش دست خودم نیی 😂😂😂.عاقا من دستم خورد اونجایی شوهرم .محکماااا.وسط خندهی شدید یهو سکوت کرد.چشش رفت پسه کلش از درد 😂😂😂😂😂😂😂