2777
2789
عنوان

سوتی 😱😱😆😆😅

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار. رفتم در خونمون رو زدن رفتم بازکنم بعدیه اقاهه خیلی پولدار با شاسی بلند. وایساده. بود دم در. ...

وای خدا نکشتت😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ماهم یبار گفتم قرار زلزله بیاد همه همسایه ریختن بیرون از رو پله ها جیغ نیوشیدن وبدو بود میرفتن بیرون ماهم بیخیال توخونمون نشسته بودیم بعد یکی از همسایه ها به بچش گفت برو به اینا بگو بیان بیرون شاید خوابن پسرش اومد نفس نفس میزد میگفت خاله بیایید بیرون زلزله اومدم منم خیلی ریلکس گفتم میدونم خاله فقط زیاد سرصدا نکنید بچم خوابه 

بچه هام تنها ثروتیه که برام باقی میمونن😍😍

بد ترین سوتی عمرم ،ترم یک دانشگام بود .یه اکیپ ۳نفره بودیم با دوستام.خیلی علاقه شدیدی به آسانسور داشتیم در حدی که از طبقه ۱ با آسانسور میرفتیم ۲😆.

یه روز خیلی خسته بودیم و باید میرفتیم طبقه بالا ،یهو من دیدم در آسانسور بازه .بلند داد زدم بچه ها بگیرینش الان میرهههه😱 سه تایی مثل سرخپوستا با جیغ حمله کردیم طرف آسانسور و توی درش گیر کردیم ،یهو دیدیم یه آقای کت شلواری توی آسانسوره و داره مارو اینجوری نگا میکنه😳 کم کم خودمونو از در آسانسور کشیدیم بیرون و صحنه رو ترک کردیم😂😂 چند روز بعد فهمیدیم اون آقا ،رئیس دانشگامونه🤦🏻‍♀️😐😂

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 

یکی دیگه از سوتیام

راننده سرویس مدرسم اونموقع خیلی ادمه خوبی بود ولی یه بار دعوامون شد بعد فرداش اومدم تو سرویس گفت از دستم ناراحتی؟خواستم بگم نه شما خیلی ادم خوبی هستین بخشیدم  

هول کردم گفتم نه بخشیدم شما خیلی آدمه خری هستین 😅