2821
2789
عنوان

مادرشوهر

310 بازدید | 40 پست

بچه ها من واقعا نیاز ب راهنمایی کنم هرکیم بخواد سرزنش کنه کلا نظرشو نگه و از تایپک بره من 1 سال عروسی کردم عروس ی خانواده ثروتمند و تک عروسم ن خواهرشوهر دارم ن جاری. ..بچه ها مادرشوهرم اصلا بهم توجه نمیکنه 3 ماه حاظر نشده منو دعوت کنه خونشون بخدا از تنهایی دق کردم ن دوستی ن همسایه مادرشوهرمم ک اصلا هوامو نداره امروزرفتم پیاده روی تازه اومدم نشستم زار زار گریه میکنم ی کفش اسپرت نو خریدم کلی بحث کرد باهام صورتشو عصبانی میکنه نشون میده ک حسودیش شده ن دوس داره لباس نویی ببینه تنم ن اینکه غذا بخورم

عزیزم باشوهرت وقت بگذرون برو تفریح بعدم کم کم عادت میکنه چطوری ببیندت

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلا نمیدونه من توخونه مرده هستم یا زنده وقتیم میبینه اذیت میکنه بخدا چاق نیستم قدم 167 وزنم 65 هربار میبینه چقد غذا میخوری ک انقدر چاق شدی سهم پسر منو تو میخوری

برات مهم نباشه عزیزم .مگه تو یه خونه زندگی میکنین؟؟ اگه پولدارن خرج کن و بش توجه نکن...بعدشم مگه قرا ...

ن خونم جداس ولی ی خیابون فاصلمونه. .ببین گلم حرفاش ازارم میدن شوهرم موز گرفته بود ی دونه خوردم خواستم دومیو باز کنم گفت دیگه نخور بزارش واسه شوهرت یکی تو بخور سه تااون واقعا دلم میشکنه

بچه بیار سرگرم شی

مشکلمم همینه دعاکن واسم باردار شم. .تنبلی دارم دکتر گفت برو پیاده روی خوبه برات ب شوهرم گفت زنت جونه چرا میزاری تنهایی بره اخه ساحل روب رو خونمون بهش میگه هزارتا پسر دختر فلان فلان اونجاس

یه دوست خوب و درست حسابی برای خودت دست و پا کن که نیازی بهش نداشته باشی و از تنهایی دربیاری تا میتونی هم به خودت برس و خرج کن مهمم نباشه برات تعجب می‌کنم از این مادرشوهر خودشون رو هم سن ما میبینن منکه هر چه مانتو میخرم میره عینشو میگیره هر چه هم میگن به سن تو نمیخوره بدش میاد

یه دوست خوب و درست حسابی برای خودت دست و پا کن که نیازی بهش نداشته باشی و از تنهایی دربیاری تا میتون ...

بخدا خودش بقدری ب خودش میرسه من نادونم هرچی باشه واسش تعریف میکنم گفتمش دیشب رفتیم اب هویج بستنی خوردیم صاف گفت نترکی 😭😭😭ازبس عصبیم کرده دستوپام ب لرزش افتاده دلم نمیاد ب مامانمم بگم. چ کنم درمقابلش کم میارم نمیدونم چجور رفتار کنم ک خوردنو پوشیدن من ب توربطی نداره

مشکلمم همینه دعاکن واسم باردار شم. .تنبلی دارم دکتر گفت برو پیاده روی خوبه برات ب شوهرم گفت زنت جونه ...

امیدوارم زودتر حامله شی به مراد دلت برسی☺

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

خداازش نگذره خودش میگه هرشب ی پیتزا با نمیدونم چیو چی میخورم اون وقت من ی لیوان چایی دستم ببینه جونش میخواد دربیاد انشالله خدا نبخشه کسیو ک ازار بده الکی

بخدا خودش بقدری ب خودش میرسه من نادونم هرچی باشه واسش تعریف میکنم گفتمش دیشب رفتیم اب هویج بستنی خور ...

چرا بهش میگی؟ وقتی بهش میگی یعنی بهش ربط داره اگه میخوای دخالتی نکنه نگو هر چی میخری هم ازت بپرسه حتی تو بگو قبلا خریدم دروغم نگفتی

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792