2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 40 پست
خداازش نگذره خودش میگه هرشب ی پیتزا با نمیدونم چیو چی میخورم اون وقت من ی لیوان چایی دستم ببینه جونش ...

واس منم همینه منو شوهرمو جدا میکرد از هم سر سفره..بعد بشقاب شوهر پر واسه من بالو گردن میزاشت..جدامون میکرد یوقت از ظرف پسرش برندارم😑ولی الان دیگ اینجوری نیست چندسال اول اینجوری بود هر هفته وزنم میکرد ببینه چندکیلو شدم..اول ازدواج ۴۵ کیلو بودم

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

استارتر چند سالته چرا اجازه دخالت بهش میدی اگه گفت یک موزبسته بگو توخونه بابام سه تا میخوردم برای موز خوردنم باید ازشما اجازه بگیرم ؟!!باتعجب بگو شیر باش از همین الان جوابشو بده اجازه دخالت به هیچ کس تو زندگیت نده 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا بهش میگی؟ وقتی بهش میگی یعنی بهش ربط داره اگه میخوای دخالتی نکنه نگو هر چی میخری هم ازت بپرسه حت ...

الانم باید همینکارو کنم باور کن هربار میبینمش مریض میشم بس رو اعصاب خودش نیم وجبه ولی بقدری بدجنسه ک خدامیدونه 

الانم باید همینکارو کنم باور کن هربار میبینمش مریض میشم بس رو اعصاب خودش نیم وجبه ولی بقدری بدجنسه ک ...

اصلا آدم حسابش نکن هر چی میگه یه لبخند بزن کار خودتو بکن محل بدی بدتر میکنه

استارتر چند سالته چرا اجازه دخالت بهش میدی اگه گفت یک موزبسته بگو توخونه بابام سه تا میخوردم برای مو ...

24 سالمه اصلا دوس نداره هیچی بخورم هرچی هست بره توشکم پسرش. .گلم من دوس ندارم شوهرم قلیون بکشه درصورتی ک اکثرااینو عیب نمیدونن ولی من خوشم نمیاد اومده میگه مگ توکی هستی ک ب پسرم میگی نکش??? خوشیا پسرمو ازش بگیری اگ پسرمو دیدی توبغل ی زن دیگ باز حق نداری حرف بزنی 

ببین ازاون دسته ادماس ی حرف میزنن قلعه رو اتیش میدن بعد ساکت میمونن 

زرنگه پس شما هم ازش یاد بگیر همون کارو باهاش کن 

مدام بهش بگو مادر پوستت خراب شده چاق شدی فلان شدی تا یاد بگیر گیر بهت نده

زرنگه پس شما هم ازش یاد بگیر همون کارو باهاش کن  مدام بهش بگو مادر پوستت خراب شده چاق شدی فلان ...

حرفات درستن ولی تاالان دوس نداشتم باهاش دهن ب دهن شم همش گفتم احترامی ک بینمونه ازبین نره ولی ازاین ب بعد ایینه دقش میشم

ن خونم جداس ولی ی خیابون فاصلمونه. .ببین گلم حرفاش ازارم میدن شوهرم موز گرفته بود ی دونه خوردم خواست ...

خب شوهرت بگو دعواش کنه وااا. اینا همش از بی عرضگی شوهره ....بعدم هرکار خواسنی بکنی خونه خودو بکن

در حال جنگیدن با زندگی...

استارتر این که میگی رفت و آمد نمیکنه منم خودم زنداداشم نزدیکمه ولی باور میکنی سال به سال همو میبینیم چون من اصلا حوصله کسی رو ندارم و کلا مدلم اینه جایی نمیرم شاید مادرشوهرت این مدلی باشه.ولی اینکه میگه زیاد میخوری یا لباس نخر و اینها رو اجازه دخالت نده بهشون چون تو از جیب همسرت خرج میکنی به اونها مربوط نیست.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
حرفات درستن ولی تاالان دوس نداشتم باهاش دهن ب دهن شم همش گفتم احترامی ک بینمونه ازبین نره ولی ازاین ...

احترام برای کسیه که دوبار احترام گذاشتی بدون از احترامه فک نکنه ازش ترس داری 

حرفات درستن ولی تاالان دوس نداشتم باهاش دهن ب دهن شم همش گفتم احترامی ک بینمونه ازبین نره ولی ازاین ...

یه چیز دیگه اینکه جلو شوهرت باهاش کل کل نکن جوابشو نده وقتی تنهایی جواب بده منظورم اینه که جلو شوهرت احترامش نگه دار