2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 90 پست
دقیقاااااا  زن مطلقه می‌ره با پسر مجرد🤦  مرد مطلقه می‌ره با دختر مجرد 🔫😑

گلم بعضی زنا که گناهی نکردن مطلقه شدن،من داداشم مجرد بود خودش انتخاب کرد با کسی که دوس داره ازدواج کنه و اون خانوم یه ازدواج ناموفق داشتن الانم خدارو شکر با هم خوبن 

این آقام اگه اینقد شرط نمیذاشت آدم بود و بچم نمیداشت به نظرم ایرادی نداره که بخاد با یه خانوم مجرد ازدواج کنه 

دوست خودم با اینکه تحصیل کرده بود با یه مرد که جدا شده بود از زنش ازدواج کرد خیلی راضیه... 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من عمرا قبول کنم..اما میترسم واقعا سنم بالا بره و ازدواجم جور نشه اونوقت مجبور بشم با همچین آدمایی & ...

خیلیها عزیزم مجرد میمونن ولی تن به خفت نمیدن 

بخودت بستگی دارد 

کلا حرف مردم نباید اهمیت داد 

نه من واسه هر دوشون رو میگم  چون متاسفانه آخرش خیانت

آره منم قبول ندارم ولی تو جامعه متاسفانه جاافتاده تره،من خودم پسرعموی بابام با ۴ تا بچه و ۵ تا نوه دختر مجرد ۴۵ ساله گرفت😑😑😑

من خودم سنم برود بالا مجردی ترجیح میدهم به این شرایط 

آفرین دقیقن... 👍

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

گلم بعضی زنا که گناهی نکردن مطلقه شدن،من داداشم مجرد بود خودش انتخاب کرد با کسی که دوس داره ازدواج ک ...

درسته ولی اگر پای عشق وسط باشد 

زن داداشت پولدار نبود ؟ 

گاهی پسرها بخاطر پول زن مطللقه میگیرن 

خیلیها عزیزم مجرد میمونن ولی تن به خفت نمیدن  بخودت بستگی دارد  کلا حرف مردم نباید اهمیت ...

من برام حرف مردم اصلاااامهم نیست... اما غصه مادرم مهمه...اون خیلی دلش میخواد من ازدواج کنم و من تجربه ناموفقی تو اعتماد به مردا داشتم. و اصلا دلم نمیخاد زیر بار مسولیت ازدواج برم اما به خاطر مادرم که دیگه زخم زبون نشونه مجبور ازدواج کنم  

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
گلم بعضی زنا که گناهی نکردن مطلقه شدن،من داداشم مجرد بود خودش انتخاب کرد با کسی که دوس داره ازدواج ک ...

گلم 

ترجیح آدم این هستش که اولین طرفش باشه  

یا با کسی باشه که 

شرایطش مثل خودش باشه تا بهتر هم رو درک کنن 

فرقی نداره طرف همجنسم باشه یا اینکه نه 

توی زندگیشون نیستیم 

نمیگم زندگی خوب ندارن ولی انگشت شماره 

چون میشه ازدواج دومشون مجبورن جیکشون درنیاد

آره منم قبول ندارم ولی تو جامعه متاسفانه جاافتاده تره،من خودم پسرعموی بابام با ۴ تا بچه و ۵ تا نوه د ...

دختر نباید قبول میکرد 

همکار من ۴۳ سالشه زن پسر ۴۶ ساله شده دارن میرن امریکا 

همه جور ادمی هست 

گاهی مثلا همین دختر ۴۵ شما میگی هیچ هنری ندارد خانه دار و تو اجتماع نیست و شاید اصلا قشنگ نیست 

خوب گزینه دیگری ندارد 

دختر نباید قبول میکرد  همکار من ۴۳ سالشه زن پسر ۴۶ ساله شده دارن میرن امریکا  همه جور اد ...

بابا چی موقعیت نداره دختره معلم بود کلی زمین تو رامسر بهش ارث رسیده،تریلیاردره،خیلی هم مهربونه،حالا ازدواجم کرد شوهرش پولدار هست ولی خب خودشم پولداره،الان داره ویلاسازی میکنه،نمیدونم چرا زن پسرعمو بابام شد،لامصب پسرعموم قیافم نداره😬😬😬

درسته ولی اگر پای عشق وسط باشد  زن داداشت پولدار نبود ؟  گاهی پسرها بخاطر پول زن مطللقه ...

نه بابا بنده خدا پولش کجا بود خونوادشم بنده خداها سطح پایینن 

من خونوادم همه تحصیل کرده و کارمندن وضع زندگیمونم خوبه تو زندگیمون کم و کسری نیس که بخوایم بخاطر پول کسیو انتخاب کنیم

منظورم اینه که همه پسرا که دنبال پول نیستن بعضیا عشق و وفاداریو ترجیح میدن