بچه ها برای خواهرم خواستگار اومده یبار ازدواج کرده یه دختر ده ساله داره کارمند هست ۸سالم از خواهرم بزرگتره بنطرتون خوبه قبول کنه یا نه ؟ البته گفته باید بیایی شهرستان زندگی کنی
دقیقاااااا زن مطلقه میره با پسر مجرد🤦 مرد مطلقه میره با دختر مجرد 🔫😑
گلم بعضی زنا که گناهی نکردن مطلقه شدن،من داداشم مجرد بود خودش انتخاب کرد با کسی که دوس داره ازدواج کنه و اون خانوم یه ازدواج ناموفق داشتن الانم خدارو شکر با هم خوبن
این آقام اگه اینقد شرط نمیذاشت آدم بود و بچم نمیداشت به نظرم ایرادی نداره که بخاد با یه خانوم مجرد ازدواج کنه
دوست خودم با اینکه تحصیل کرده بود با یه مرد که جدا شده بود از زنش ازدواج کرد خیلی راضیه...
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
من خودم سنم برود بالا مجردی ترجیح میدهم به این شرایط
آفرین دقیقن... 👍
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
خیلیها عزیزم مجرد میمونن ولی تن به خفت نمیدن بخودت بستگی دارد کلا حرف مردم نباید اهمیت ...
من برام حرف مردم اصلاااامهم نیست... اما غصه مادرم مهمه...اون خیلی دلش میخواد من ازدواج کنم و من تجربه ناموفقی تو اعتماد به مردا داشتم. و اصلا دلم نمیخاد زیر بار مسولیت ازدواج برم اما به خاطر مادرم که دیگه زخم زبون نشونه مجبور ازدواج کنم
دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
درسته ولی اگر پای عشق وسط باشد زن داداشت پولدار نبود ؟ گاهی پسرها بخاطر پول زن مطللقه ...
نه بابا بنده خدا پولش کجا بود خونوادشم بنده خداها سطح پایینن
من خونوادم همه تحصیل کرده و کارمندن وضع زندگیمونم خوبه تو زندگیمون کم و کسری نیس که بخوایم بخاطر پول کسیو انتخاب کنیم
منظورم اینه که همه پسرا که دنبال پول نیستن بعضیا عشق و وفاداریو ترجیح میدن