2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 90 پست
چله بگیر با یکی مثل خودت ازدواج کن

انقد دلم میخواد یه آدم آروم بی حاشیه مثل خودم بیاد...فقط به خاطر دل مادرم...من خیلی برای زندگی جنگیدم اما هیچی نصیبم نشد... 

برای اینکه خدا دادمو از کسی که زندگیمو نابود کرد کلی چله گرفتم اما جواب نداده.. فکر میکنم دعای خودم نمیگیره ..میترسم چله ازدواج بردارم و نا امید شم

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
گلم  ترجیح آدم این هستش که اولین طرفش باشه   یا با کسی باشه که  شرایطش مثل خودش با ...

کم و بیش موافقم ولی خب میدونی تو جامعه الان واس بعضی خانومایی که ازدواج ناموفق داشتن یکمی سخت میگذره ینی حرفای مردم اذیتشون میکنه

درسته شاید حق با شما باشه شاید یکی که شرایطش مث طرف باشه بهتره همو درک میکنن ولی خب نمیشه گف حق نداره با کسی که مجرده ازدواج کنه... 

به نظرم اگه خانوم بچه نداشته باشه مانعی نیس واس ازدواجش با یه پسر یا آقا بچه نداشته باشه مانعی نیس واس ازدواجش با یه دختر

مهم درک و تفاهمه و اینکه اون فرد مجرد باید پای تصمیمی که گرفته مردونه وایسه 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من مطلقه بودم و بچه نداشتم و همسرم مجرده

منم همینطور گلم 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

چه چله ای  حق شناس که همه تو سایت میگن  من نمیدانم چرا اهل این چیزها نیستم  خندم م ...

برو توی کانال تلگرامی @Quran-movahed هم ذکراش رو خیلی تعریف شنیدم هم بگو طیبه خانم توی گروه همراهان قرآنی عضو گروه آدم و حوا بکنمت 

فقط خود خدا  مسئولش یه حاج خانم و.

نه بابا بنده خدا پولش کجا بود خونوادشم بنده خداها سطح پایینن  من خونوادم همه تحصیل کرده و کارم ...

اخه من شنیدم خیلییی هم 

طرف وی هر بحثی ازدواج قبلی طرف رو به رخش می‌کشه 

که اره من می‌توانستم با یک ببخشید ولی میگن دختر باشم که خودم باکرگیش رو بگیرم

خوشبخت باشی.جالبه همسر سابقم موقع طلاق میگفت تورو پسر نمیگیره ولی من با دختر ازدواج میکنم😐😐برعکس ش ...

ممنونم عزیزم همچنین🌹🌹🌹

خوشحالم که از آدمی با این طرز تفکر بیخود و جاهلانه جدا شدی... 

اخه من شنیدم خیلییی هم  طرف وی هر بحثی ازدواج قبلی طرف رو به رخش می‌کشه  که اره من می‌تو ...

آره میفهمم چی میگی 

میگم که باید طرف اینقد مرد باشه که پای تصمیمش وایسه

و کاری نکنه اون دختر دوباره احساس شکست کنه تو زندگیش... 

درسته خیلی خیلی کم پیدا میشه ها ولی خب هستن افرادی که هنوز مردونگی تو وجودشون هس... 

گلم طلاق داده بله خواهرم مجردا

نکن همچین کاری رو 

خودش بعدا بیشتر اذیت میشه 

رنگ آرامش رو نمی‌بینه 

اگه بچه کوچیک بود اشکال نداشت 

ولی الان ...اصلاااااا 

به مشاوری که معرفی کردم پیام بدید