2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 90 پست

خواهرت چرا  اصلا قبول کرده باهاش حرف بزنه 

مهریه هم نمیخواد 😡😡😡😡😡😡😡😡

یعنی پس فردا خووهرت به آن بچه بگه بالای چشمت ابرو 

شوهرمیزنه در ......میگه طلاقت میدم 

البته بره مشاور 

ما نظر خودمان میدیم ولی مشاور بهتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان که بدتره  مادر ۴ تا بچه  خیلی اشتباه کرده

بچه ها پیش مرده نیستن،مادرشون نگه میداره،ولی به نظرم بازم اشتباه کرده اصلا به مردی که با ۴ تا بچه جدا بشه میشه اعتماد کرد😐😐چون صمیمی هستیم خیلی باهاش حرف زدیم ولی قبول نکرد باز یکم زرنگی کرد خونه کرد به نام خودش 

مهریه هم نمیده 

وای که دلم میخاد سر به تن اینجور مردا نباشه 😑😑😑😪🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نمیدونم چطو روش شده اومده اینجوری عرض اندام کرده و واس مردم تکلیف روشن کرده خاک بسر

داغ کردم اصن🤬🤬🤬

🤣🤣🤣

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

اسی خواهرت چند سالشه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
دقیقا خود خانما پرروشون کردن....چند وقت پیش یک مرد ۳۳ ساله که سابقه ازدواج ناموفق داشت اومده بود خوا ...

حالا بخدا همین اتفاق برعکس میشد هزارتا لیچار بار اون زن میکردن اما مرد عب نداره😬😬😬

همسایه ما دختر ۴۵ سالش و خانه دار

خواستگار۴۷ ساله کارمند با ی بچه ۷ ساله امد واسش و ایشان رد کرد 

حالا جالبه اقا هم همسایه بود 

خووهرت اگر خیلی به ازدواج احتیاج دارد که هیچی ولی واقعا این شرایط فقط سرافکندگی ی دختر

بهتر ادم مجرد بمونه و بگن مثلا .....ولی ازدواج اینطوری نکنه 

وای خدا...من انقدر میترسم ازدواجم اینجوری بشه... آخه یعنی چی...

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
نترس قبول نکن 

من عمرا قبول کنم..اما میترسم واقعا سنم بالا بره و ازدواجم جور نشه اونوقت مجبور بشم با همچین آدمایی  رو در رو بشم.

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)