بچه ها برای خواهرم خواستگار اومده یبار ازدواج کرده یه دختر ده ساله داره کارمند هست ۸سالم از خواهرم بزرگتره بنطرتون خوبه قبول کنه یا نه ؟ البته گفته باید بیایی شهرستان زندگی کنی
چطور اگر دختر یبار ازدواج کنه،بهش هزارتا انگ میزنن و نمیتونه ازدواج دومش با یه پسر مجرد باشه.کلی حرف و حدیثه.ولی یه مرد با یه بچه به خودش اجازه میده بیاد خواستاری یه دختر؟اصلا قبول نکنه.چون اگه قبول کنه، کافیه یه روز حوصله بچه رو نداشته باشه، هزارتا صاحب پیدا میکنه بچه.خواهرت که تجربه مادری نداره.ان شاا... قسمت یه پسر خیلی خوب بشه.
از همون جا که گفته مهریه هم نمیدم باید از وسط دو قسمت میکردینش و میفرستادینش همون شهرستانی که ازش اومده 🤦♀️😑مردیکه میمون
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما زنا متاسفانه پرروشون کردیم،همسایمون مجرده با ی مرد که ۴ تا بچه داره ازدواج کرده دختره ۳۷ سالشه حی ...
خیلی ایشون خودشون رو دست بالا گرفتن ب نظرم لااقل ی مقدار افتاده رفتار کنن ی کم انعطاف به خرج بدن نه که شرط بذارن اصلا از انسانیت به دوره این همه خودرایی
ما زنا متاسفانه پرروشون کردیم،همسایمون مجرده با ی مرد که ۴ تا بچه داره ازدواج کرده دختره ۳۷ سالشه حی ...
دقیقا خود خانما پرروشون کردن....چند وقت پیش یک مرد ۳۳ ساله که سابقه ازدواج ناموفق داشت اومده بود خواستگاری دخترعموی ۱۸ ساله مجرد من خانواده عمومم چون پسره پولدار بود راهش دادن😐نمی گم ازدواج نکنن این افراد اما با همسن و سال خودشون یا کسی که تجربه مشترک با اونا داره ازدواج کنن
عزیزان نینی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
خیلی ایشون خودشون رو دست بالا گرفتن ب نظرم لااقل ی مقدار افتاده رفتار کنن ی کم انعطاف به خرج بدن نه ...
اره اینکه پررو هست خدایی،حالا اون همسایمون مرده خونه به نام دختره کرده باز آدم میگه جهندم😬😬بچه هاشم پیش مادرشن،ولی این دیگه خیلی وقیحه مهریه نمیدم پررو